Home Living Soho Nomads – nyt liv til hverdagen og forretningen for selvstændige

Soho Nomads – nyt liv til hverdagen og forretningen for selvstændige

by Nicolai Klingenberg

Er du selvstændig, så ved du angiveligt, at det til tider kan være en lettere ensom tilværelse. Du sidder måske hjemme de fleste dage, og dermed kan kreativiteten dale. Ret beset har du heller ikke nogen kollegaer eller ligesindede i umiddelbar nærhed. Måske har du overvejet et kontorfællesskab, men har fundet det for bindende eller dyrt? All right. Så tror jeg fint, at Soho Nomads kunne være noget for dig.

Jeg har talt med Rasmus Holst, som er involveret i konceptet, så han kan gøre os klogere…

noho
Så er vi i sving (med at arbejde)…

Soho Nomads. Hvad går det koncept ud på?
– Du får hele København som din arbejdsplads. På unikke og specielt udvalgte hoteller og spisesteder, i hele København, skaber vi Work Lounges – steder hvor det er ok at side at arbejde med sin computer og ovenikøbet få rabat på kaffen og eventuelt også mad. Derudover afholder vi events og foredrag, som bidrager til et stort og stærkt “community” i SOHO NOMADS.

 nomads
I bund og grund arbejder du på hyggelige steder, som du kommer til at kende bedre og bedre – det gælder også de folk, du kan arbejde side om side med (hvis du lyster)

Hvordan opstod idéen?
– Idéen kommer fra New York, hvor konceptet er stort allerede. Sidste år fandt vi ud af at vores eksisterende kontorhoteller SOHO og NOHO i Kødbyen ville være et naturligt springbræt for konceptet her i København. Vi har derfor afprøvet det det sidste års tid og er nu klar til betalende medlemmer…

nomads
Lidt godt at spise? Også en mulighed.

All right. Hvordan ser den typiske “nomad” så ud?
– Den digitale nomade er en person, der kan arbejde hvor som helst med sin computer. Vores medlemmer er alt fra bloggere til konsulenter, der har brug for at komme ud fra hjemmekontoret og/eller har brug for steder, de kan afholde møder. Diversiteten er stor, men vores typiske “nomade” er en M/K, der er omkring de 30 år, og som er ved at etablere en virksomhed. Personen kan samtidig have et behov for at netværke med ligesindede. 

soho nomads pris
Netværkskomsammen

Pt kan man primært sidde i København – hvordan ser fremtiden ud?
– Vores Work Lounges (lokationer) er kun i København for tiden, men vi planlægger at udvide til Aarhus i den nære fremtid. Vi fokuserer dog først på København, da det er vores lokalområde, og her vi kan levere en følelse af fællesskab.

Drømmen er at kunne udvide til landets store byer med samme nære tilhørsforhold.

Hvornår er man klar til at blive en nomad?
– Man er  klar, når man vil være en del af fedt fællesskab, have mulighed for afholde møder, arbejde rundt om i byen eller bare finde sin lokale Work Lounge og arbejde uforstyrret. Det kan jo være, du ikke gider et dyrt kontor, eller at du vil supplere til din faste plads med muligheden for at være mobil og fleksibel. 

coworking soho
Samtale fremmer forståelsen, lød det engang i en reklame

I og med man ikke sidder i et tradionelt kontormiljø, må der være noget, man ikke kan få med en løsning hos jer? 
– Vi kan ikke helt levere de samme løsninger som i et traditionelt kontormiljø, men når det er sagt, får du de fleste steder mulighed for rabat på maden, mulighed for at printe og adgang til strøm og Internet. Meningen er også at de andre “nomader” bliver dine kollegaer. Hvis det ikke bliver i Work Loungen, så kan det nemt blive igennem vores arrangementer, som vi afholder jævnligt. Du vil dog altid kunne finde en Work Lounge, hvor du arbejder uforstyrret.

SOHO NOMADS – livet som digital nomade

Minidokumentar om livet som digital nomade. Joel Runyon fra IMPOSSIBLE fortæller om sin arbejdsmetode "Workstation Popcorn".

Slået op af SOHO NOMADS i Fredag den 8. februar 2019

Hvis jeg nu siger Bubbles & Business, hvad siger du så?
Bubbles & Business er vores helt nye netværksevent, som vi afholder sidste torsdag i måneden på NOHO Bar. Her, mellem 18-21, vil du kunne netværke med andre NOMADS og gæster, som vil med til festen. Der vil være fri bar, DJ med bløde toner og rig mulighed for at møde din næste co-founder eller arbejdsrelation.

Det skal være et sted, hvor det er ok at more sig samtidig med, at der må tales om arbejde. Det bliver simpelthen Københavns bedste netværksfest.

Slutteligt – hvad skal enhver M/K vide om Soho Nomads?
– Soho Nomads er for dig, som vil have muligheden for at arbejde hyperfleksibelt til kun 195 kroner om måneden (eks. moms). Ikke nok med at du får alle vores Work Lounges at vælge imellem, så bliver du også medlem af en “klub”, sprængfuldt med foredrag og events, som gerne skulle gøre dig klogere og få udvidet dit netværk med ligesindede digitale nomader, selvstændige, freelancere og lignende…

aftenkomsammen
Selvstændig? Det skal fejres!

Du kan læse meget mere om Soho Nomads på hjemmesiden her

Jeg skrev engang en artikel om at være selvstændig. Den kan du se her

Facebook & My-Pleasure.dk er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk