Home PindemadderBobler Talisker Hot Chocolate – nøj, det er for voksne

Talisker Hot Chocolate – nøj, det er for voksne

by Nicolai Klingenberg

Reklame for Talisker Hot Chocolate. Her til morgen var der frost på forruden af bilen. Sikke noget. Vi har ydermere skruet op for varmen, og når sommerhuset skal besøge, så skal der ild i den. Pejsen altså. Af og til kan det også være herligt at mæske sig i en gryderet – eller slubre noget varmt. Om sidstnævnte handler denne skrivelse.

Talisker Hot Chocolate

Så er der serveret! Altså en omgang Talisker Hot Chocolate

Talisker er Skotlands eneste single malt whisky, som bliver lavet Isle of Skye kysten. Det sted er i øvrigt et af de mest afsidesliggende, barske og flotte naturscenerier i Skotland. Det har jeg i hvert fald fået fortalt. Man ydermere læse, at Talisker er et ældre destilleri med aner tilbage til 1831.

talisker hot chocolate

Med sirup..

Og nu til det det med en kop lunt. Talisker har nemlig budt ind med en flot opskrift på en ditto lun cocktail, der går under navnet Talisker Hot Chocolate. Jaså? Nemlig.

Talisker Chocolate

Det skulle vist været det hele

Det er ganske simpelt – du skal bruge 5 cl Talisker 10 Year Old, 125 ml havremælk, to teskefulde chokoladepulver og 10 ml sukkersirup. Dernæst mokker du alle ingredienser i en mælkeskummer eller en gryde og varmer det hele op – undlad at lade det koge.

Slutteligt hælder du hele molevitten i et krus – pynt gerne med en ristet stor skumfidus eller to.

Der er mere spise- og drikkeligt på My-Pleasure.dk her

Facebook har du her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk