Home Ekvipering Tuxedo tid – træk i noget elegant lidt oftere

Tuxedo tid – træk i noget elegant lidt oftere

by Nicolai Klingenberg

Jeg vil gerne bringe en servicemeddelelse. Det er faktisk denne artikel, og den omhandler en tuxedo, som kan laves efter din egen krop. Det vender jeg tilbage til – men hvordan er det nu lige med en tuxedo og en smoking?

Så er det tuxedo tid!

Omend de to elementer hører under samme “black tie” kategori, så er en tuxedo et matchende sæt sorte klæder med jakke og bukser. En smokingjakke kan nu til dags være lavet af et andet materiale såsom velour eller silke, og så kan smokingjakken være enten flaskegrøn, navy blå, brun, sort eller bordeaux.

Jeg mindes ydermere, at en smokingjakke faktisk var noget, man tog på, når man enten begav sig ind i et røgfyldt (herre)værelse eller udendørs for at nyde et stykke tobak. Nå – tilbage til 2019 – og særligt den 16. november.

Foto fra et besøg i Monds 2900-Hellerup butik

Det forholder sig nemlig sådan, at gutterne hos Mond kan levere dig en overordentlig flot tuxedo til Nytår, hvis du bestiller den inden den 16. november – du skal sådan set blot booke en tid til en 3D-scanning, som tager omkring et minut, og så er du så godt som good to go.

Mond Hellerup
En tur i scanneren

For et års tid siden var jeg forbi Mond i deres Hellerup-butik – se mere her

Jeg må i øvrigt erkende, at det er for sjældent, jeg selv trækker i tuxedo – det sker kun et par gange om året, og typisk til Nytår, men det faktum er man – og jeg – selv herre over. Du kan læse mere om tuexdo’en, metervarer, en særlig skjorte og andet flot hos Mond lige her

Der er mere ekviperings-relateret indhold på My-Pleasure.dk her

Facebook finder du her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk