Home Ekvipering Suit up! Mond er rykket til 2900-Hellerup

Suit up! Mond er rykket til 2900-Hellerup

by Nicolai Klingenberg

For en stund siden slog de dygtige gutter fra Mond of Copenhagen dørene op til en gevaldig flot forretning. Denne ligger på den ganske mondæne adresse Strandvejen 203, 2900 Hellerup. Jeg – og et par andre gutter – var forbi for at opleve løjerne, mærke på metervarer, vælge knapper og for at tage en tur i stedets 3D-scanner…

mond hellerup

Det er her, vi skal på besøg

mond hellerup

Bøjlefristelser

Jeg tror, jeg vil begynde at gå mere i jakkesæt, når temperaturen bliver lidt mere tilforladelig. Det skal ikke nødvendigvis være den fulde mondering med vest, skjorte og slips, men måske blot et sæt med en T-shirt til. Altså på hverdage. Når jeg skal noget mere formelt eller festligt, skal jeg gerne dresse mere op. Og den del kan Mond nu hjælpe mig – og dig – med.

mond hellerup

Med butterfly og tern…

mond hellerup

Slips og klud

mond hellerup

Endnu et godt bud

Kort fortalt? Gutterne guider dig, hvis du måtte have den mindste tvivl – og den kan du nemt møde. Udbuddet er nemlig enormt – både hvad angår metervarer, men også når det kommer til knapper, opsmøg, revers, syninger, skjorteknapper, slips og så fremdeles. Er du blevet forpustet? Så sæt dig op på det øvre dæk, og nyd lidt underholdning på TV-apparatet, mens du slukker tørsten i en pilsner, en kop kaffe eller noget vand. Martin og Michael har nemlig en plan for dig.

mond hellerup

Øverste etage

mond hellerup

Forfriskninger

Ganske gelinde er du og MOND gutterne pludselig kommet et behageligt skridt længere frem. Du skal nu et smut i 3D-scanneren, og den seance varer omtrent 30 sekunder. Dernæst har biksen dine flotte kropsmål – med eventuelle pudseløjerlige skævmål. Det er drønsmart – for så kommer dit jakkesæt til at sidde endnu bedre. Voila.

Mond Hellerup

Beam me up…

mond hellerup

Et kig ovenfra…

mond hellerup

Smagfuldt.

Der er i øvrigt plads til, at du kan tage dine venner med dig, hvis I alle mangler nydelige, nye klæder – uanset om I skal til samme bryllup eller blot skal have hvert sit sæt til hver sin lejlighed. Det er faktisk en ganske hyggelig og inspirerende oplevelse, hvor personalet rådgiver på en aldeles kyndig og ukrukket vis.

mond hellerup

Michael Birch – den ene del af stifterduoen

mond hellerup

Styr på tiden – og nålene

Men hvad er det, man får hos Mond, som man ikke får hos de andre? Spørger du brødrene Michael og Martin Birch Jacobsen, som stiftede Mond i 2011, så er svaret ganske ligetil:

Value for money!

mond hellerup

Til særlige lejligheder…

mond hellerup

Prøverum…

mond hellerup

Etageadskillelse

Det hænger blandt andet sammen med, at Mond arbejder direkte med produktionsvirksomhederne, og dermed sparer et led, der vanligvis ville være en butik. Den snak kan du i øvrigt genopleve i interviewet med Mond her

Nå – vi er jo i butikken midt i det herlige Hellerup, og jeg er den af os tre, der oftest har været klædt i jakkesæt. Christian og Peter vil dog mægtig gerne med på vognen, og det er fedt at se, hvordan konceptet vokser på mændene.

mond hellerup

Peter og Christian fra Mandesager

Begejstringen bliver i øvrigt ikke mindre, da vi vender retur et par uger senere. Det er blevet fitting-tid. Førnævnte gutter bliver til mænd med ranke rygge, når de friskankomne klæder kommer på kroppen. Fittingen er nemlig en del af konceptet, så måtte der – mod forventning – være noget, der ikke sidder, som det skal, så rettes løjerne til.

mond hellerup

Opmåling med målebånd…

Materialevalg

mond hellerup

Skjorteflipper

Er det så forfra, hvis du vil have et sæt mere, når du er blevet velekviperet? Niksen. Dine mål gemmes online, hvorfor det faktisk også er muligt at bestille hjemmefra. Skulle størrelsescifrene være anledning til tvivl, så kan du selvsagt også kigge forbi en af de tre forretninger for lige at blive målt efter.

mond hellerup

Knapper…

mond hellerup

Priser…

Du kan besøge Mond og læse mere om konceptet på deres hjemmeside her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk