Home Ure Ugens ur – Omega SeaMaster Bumper 351

Ugens ur – Omega SeaMaster Bumper 351

by Nicolai Klingenberg

Omend Påsken har meldt sin ankomst, skal du ikke snydes for ugens ur. Denne gang er det et Omega SeaMaster Bumper 351 fra 1949 – selve Seamasteren blev født i 1948, og vi har derfor med en “early bird” at gøre. Forvent læserrabat, fordi du er alle tiders.

På mit håndled for ganske nylig

På mit håndled for ganske nylig – bare lige for at prøve det

Faktisk 1948 også året, hvor OL kom til London, og Omega var officiel tidspartner – et særligt lommeur med chronograph blev udviklet til formålet, men det er en anden historie.

Fra en tid hvor logo, model og værktype stod samlet under kl 12

Fra en tid hvor logo, model og værktype stod samlet under kl 12

Ugens ur blev altså produceret året efter OL. Du får et “bumper værk”, two-tone skive og en stand, der må kategoriseres som overordentlig flot. Ugens ur er som vanligt nyserviceret og kommer med to års garanti. Forvent også original krone. Bumper værket vil du i øvrigt kunne mærke, når rotoren slår fra side til side og rammer fjedrene. Det er en herlig følelse.

Bagside - og bag dækslet slår bumper'en

Bagside – og bag dækslet slår bumper’en

Normalprisen er 9.800 kroner – uret kan blive dit for 7.800 kroner, hvis du prøver det og vil have det senest den 24. april 2014.

På et bord af træ - noter dig endelig hvor flot skiven er

På et bord af træ – noter dig endelig hvor flot skiven er

Uret kommer med NOS rem i bøffellæder, og du kan læse mere om uret hos Wristchronology her.

Mere info

Mere info

Vil du i kontakt med manden bag tilbudet, så skriver du blot til Joe på jth@wristchronology.com – og selvom navnet er internationalt og domænet ligeså, så er han altså dansk og bosiddende i Danmark.

Fri stand. Det siges i øvrigt, at modellen er klassificeret som Collectors Item

Fri stand. Det siges i øvrigt, at modellen er klassificeret som Collectors Item

Hold dig opdateret på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk