Home PindemadderBobler Hush Hush gentopstår – bagmand Christoffer forklarer sig

Hush Hush gentopstår – bagmand Christoffer forklarer sig

by Nicolai Klingenberg

Et hyggeligt, festligt, gennemarbejdet og ikke mindst anderledes koncept er tilbage efter en pause på omtrent 700 dage. Navnet er Hush Hush, jeg har været med et par gange før, og nu er det blevet tid igen. Den 31. maj går det løs, og du er inviteret. Hvordan programmet, historikken og drømmen lyder, har jeg ladet Christoffer fortælle. Læs bare med herunder…
Christoffer – du har et og andet på bedding, for Hush Hush er lige om hjørnet. Hvad nu?
Jeg har savnet Hush Hush, og det ved jeg, at mange loyale Hushers (yeah, it’s a thing) også har. Derfor genoplever jeg nu Hush Hush efter næsten to års pause. Jeg har savnet kreativiteten bag skabelsen af disse events, og jeg mener også i al ydmyghed, at Hush Hush Copenhagen tager sig af en del af København, som ellers bliver overset.

Bag lås og slå i Zoo

Bag lås og slå i Zoo. Foto: Capomodo

Du gør det ikke for mønternes skyld – hvad gør du det så for?
Jeg elsker ganske enkelt at lave events! Følelsen af at lade tankerne blive til virkelighed er helt unik for mig, men mest af alt på grund af den fantastiske følelse, jeg får, når ALT går op i en højere enhed mig et kick, som velsagtens kan sammenlignes med et euforisk ’high’.

Hvad kan vi forvente til næste arrangement?
Næste arrangement er jo en slags genfødsel, og det skal gøres med et brag og med stil, så vi rykker ind på Danmarks mest innovative teater, Nørrebro Teater! Jeghar fyldt på med lækre oplevelser i løbet af aftenen. Vinnie Who, Buda fra Lulu Rouge, Hush Hush Soundsystem (mine to faste udvalgte, Mathias Mesteño & Frederick Lehmann) er de musikalske dirigenter på aftenen.

hush hush-1

Der må danses… Foto: Michael Damm

Derudover kan gæsterne se frem til opera, breakdancing, moderne dans. Summerbird kommer også og forkæler gæsterne med lækkerier, og Stuhr har to frisører og stylister, som vil tage sig af de kvindelige gæster de første par timer. Samlet set vil man få en oplevelse, som er bygget op, nærmest som var man i teateret, og jeg opfordrer derfor på det kraftigste til, at man er med fra start af…

Og hvad er dit mål egentlig med Hush-Hush?
– Målet med Hush Hush er vel i grunden relativt enkelt. Jeg vil have, at det skal være en større oplevelse at gå ud. Der skal være mere i det end blot sprut, høj musik og twerking. Jeg synes ikke, vi skal være bange for at nyde lækre oplevelser i natten med stil – og jeg har jeg nogle brand partnere, som hjælper os – her må jeg venligst nævne Geranium (verdens bedste gin) og Simon Selosse, som i særdeleshed gør det, at blive beruset, til en stil-art.

Hush Hush moment

Hush Hush moment. Foto: Mads Damgaard

Hvem er det egentlig, der deltager?
– Hush Hush gæsten er langt oftest omkring 30 år – der er en svag overvægt af det feminine og mere smukke køn, og så er det tydeligt mennesker, som har lysten til at lade sig forføre af en anderledes oplevelse. Gæsterne er stilfulde, de har åbenlyst klædt sig særligt lækkert på til Hush Hush, og så er de mere end noget andet åbne for at møde andre mennesker! I højere grad end jeg har oplevet noget andet sted i København.

To mindeværdige oplevelser fra tidligere Hush-Hush arrangementer?
Uha, der er mange! SKAL jeg vælge 2, så bliver det 3:

1)    Da balletdanserne dansede igennem Elefanthuset i ZOO til tonerne af Agnes Obel’s ”Riverside” (Lulu Rouge Edit). Det var fuldstændigt magisk, og nakkehårene rejste sig på mig!

2)    Hush Hush i Seoul i 2009! Eventen på ét af Koreas absolut lækreste hoteller står stadig krystal-klart! Eventen fik ovenikøbet et koreansk magasin til at anerkende Hush Hush-konceptet med en helside efterfølgende.

Fra en omgang Hush Hush i Seoul

Fra en omgang Hush Hush i Seoul. Foto: Jo-André Kristiansen

3)    Hush Hush på Copenhagen Island med Laust Sonne & Jean von Baden. Af en eller anden kosmisk grund ramte jeg plet med det makkerpar! De rykkede gæsterne rundt i fem timer, og armene var i vejret som aldrig før. Kuldegysninger.

Og hvor melder man sig til det næste?
Da næste Hush Hush næsten opsættes som et teater-stykke med performances, lighting og timing, så er det tanken, at alle billetter sælges i forsalg. Hvis man er hurtig kan man stadig sikre sig early-bird billetter og spare penge via http://www.billetto.dk/hush

Derudover kan man blive opdateret på kommende events, og se billeder og video fra tidligere events på – dér kan man også blive medlem ganske gratis.

Må vi se et foto fra din iPhone?
Hermed et billede fra Sydafrika, hvor seks elefanter lige har taget et bad i floden lige udenfor vores bungalow. Det var en kæmpemæssig oplevelse at se de store dyr så tæt på. Vi nåede desværre ikke ’The Big 5’ – leoparden fik vi ikke set.

Snap-shot fra Stoffers telefon

Snap-shot fra Stoffers telefon

Tre hurtige til Christoffer:

Hvor og med hvem har du sidst spist et mindeværdigt måltid?
Kruger National Park i Sydafrika med mine forældre og storebror. Sydafrikansk BBQ med struds, krokodille, ribs og Impala-steaks. Vi sad udenfor i en art af ler-omdæmmet ’spisestue’, hvor maden blev tilberedt over åben ild. Det glemmer jeg aldrig.

Christoffer himself

Christoffer himself. Foto: Nick Karvounis

Hvad byder din sommer på?
Jeg tager på roadtrip i Europa med min bedste ven, og så lader det til, at min bror og jeg tager en weekend til Prag for at smage på lidt øl. Derudover sker der, hvad der sker hvert år; nemlig at min bror og jeg tager til Samsø og er scenevagter på festivalen derovre. Vores oldefar var skomager på Samsø, og der har ikke været én sommer i vores liv, hvor vi ikke har givet ’Skomagerens Hus’ et visit.

Hvad drømmer du om for tiden?
Uha, jeg drømmer om mange ting. Maldiverne til jul. Kæmpe succes til Hush Hush og fortsat godt helbred til alle omkring mig. Det sidste lyder måske som en kliché, men jeg mener det. Der kan ske os mange forfærdelige ting som mennesker, men så længe vi selv – og dem vi elsker – er sunde og raske, så klarer vi det.

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk