Home Ure Panerai – SIHH

Panerai – SIHH

by Nicolai Klingenberg

PAM 341  også kendt som Radiomir Egiziano er verdens største, serieproducerede ur med sin diameter på 60 millimeter. Et samleobjekt i limiteret antal og da verdenspressen blev præsenteret for den store nyhed, kimede telefonerne kort efter og de første 300 eksemplarer var udsolgt selv samme dag, som uret blev præsenteret. Spottet på SIHH i januar.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk