Home Pindemadder Designers meet press dinner

Designers meet press dinner

by Nicolai Klingenberg

Modeugen er overstået, og der var nok af spændende sager at deltage i. En stram deadline på BE lagde dog lidt begrænsninger på udskejelserne, men jeg nåede forbi Gregersens event ”Designers meet press dinner” ved Gallery, som selv samme Gregersen står for.

Ready, set, egofoto.

Selv samme dag – og det var i torsdags – var BE nummer 79 netop landet hos landets bladpushere, og den timing var lige i øjet. Vi har nemlig en artikel med om Ann Wiberg og hendes modekonglomerat, der blandt andet tæller Trash-Couture og The Ballroom – og artiklen har kollegaen ASE i øvrigt skrevet.

Mandag bag Gallery – med mere.

Fashion øl fra støvlelandet. Egentlig en pilsner.

International gæst med hat – dansk arrangør med håndtegn.

Ved bordet sidder også en håndfuld venlige kvinder, og efter en kort præsentation viser det sig, at blandt andet frøken eller fru Wiberg, sidder ved min venstre side. Hun havde set omtalen selv samme dag, og nu viste det sig så, at de venlige geishaer, der bød velkommen, var ekviperet i hendes kreationer – pudseløjerligt sammentræf, og selvom jeg ikke skriver al verden – eller noget overhovedet – om kvindemode, er det for skørt ikke at nævne ”det”.

Ann Wibergs kreationer på geishaer, som bød venligt velkommen med samlede hænder og buk.

Enreahsieg (Geishaerne bagfra)

Rui Andersen Rodrigues Diogo og Mia Lisa Spon OKS (også kendt som) Spon Diogo.

Obligatorisk modemusik leveret af knappetrykkende ungersvend.

Efter endt middag med mere klinkede sprechstallmeister Gregersen i glasset og takkede for fint fremmøde. Herefter gik turen til Skt. Petri, hvor Heartbroken fashion week løb af stablen. Vogntøjet var dog med som bedre halvdel, hvorfor tilstanden var absolut ædruelig.

Flashman, discokugle og hej-hej attitude.

Ekstremt tætpakket Skt. Petri lobby med saunaklima, Scoop rekvisitter og Dior på vinduerne.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk