Home Grej & grooming Prikken over i’et – et bud på de små detaljer. Del IV – ACCESSORIES

Prikken over i’et – et bud på de små detaljer. Del IV – ACCESSORIES

written by Nicolai Klingenberg 15. marts 2010
Pin It

Småtingsafdelingen i de små detaljer skal også have et par ord med på vejen. Det er sager, som enten kan ligge i lommen, inderlommen eller som bare blot er obligatoriske følgesvende på den daglige færd.

Et par af de udvalgte sager har en proveniens, der er værd at fortælle i andre blogindlæg, så i denne omgang – og i dette indlæg – bliver det blot et ”shot” med lidt grej, jeg ikke kan leve foruden. Jeg må dog ærligt erkende, at brugen af sagerne ikke er lige flittig – for eksempel skal lighteren repareres og Mulberry mappen er for lille til min datamaskine.

Nederst er det legenden fra London-opholdet – en Mulberry mappe. Mont Blanc sagen er en gave fra min far. En tro følgesvend (både pen og far). Dernæst cigaretetui af ældre dato, en Moleskine notesblok, sorte kørehandsker, Louis Vuitton futteral (elsker det ord) til kort og andre løjer samt matchende nøglepung (møg praktisk og ødelægger ikke foret i buks og jakke), en herlig Dunhill lighter (som skal til reparation) og et indslag i messing i form af en pengeklip. Solbrille fra Marc by Marc Jacobs.

Mappen fik jeg i 1998, da jeg skulle til London – selv samme tidspunkt hvor slips blev noget, der som ikke kun hørte højtider til, men en obligatorisk del af jobbet som mini-junior-analyst-trainee. Min mor var svært stolt, og man kan jo ikke troppe op med en skoletaske i en corporate finance afdeling, så jeg blev begavet med ”mappen”, der dog aldrig kom til at indeholde så meget mere end en marketingbog, der ikke blev åbnet og et togkort til ”Tuben”.

I øvrigt: Kunne du være interesseret i en bytter med noget, der kan indeholde en  Apple datamaskine med en skærm på 15” tommer, må du sige til. Det skal gerne være noget af samme kvalivare, tak. Send en mail på nk@my-pleasure.dk.

Tre bælter i tre farver - tilsæt fodtøj af matchende farve. Tre knapper til smokingskjorte og længst til venstre seler fra Marc by Marc Jacobs.

Buksen skal i øvrigt holdes ordentligt på plads – enten med bælte eller seler. Aldrig begge dele, tak. Det røde er noget no name halløj, men står pivfræk til de italienske hurtig-kneppere. Se selv her

Og når den står på smoking (ekviperingsmæssigt altså), er der intet bedre end at mokke et par eksterne skjorteknapper i sagen – det pynter. Og kan også bruges til kjole og hvidt, som jeg dog ikke går i. Endnu.

Vidste du, at du kan du købe Moleskine i Danmark via hjemmesiden her?

Tak for opmærksomheden.

Pin It

You may also like