Home EkviperingGrej & grooming Prikken over i’et – et bud på de små detaljer. Del IV – ACCESSORIES

Prikken over i’et – et bud på de små detaljer. Del IV – ACCESSORIES

by Nicolai Klingenberg

Småtingsafdelingen i de små detaljer skal også have et par ord med på vejen. Det er sager, som enten kan ligge i lommen, inderlommen eller som bare blot er obligatoriske følgesvende på den daglige færd.

Et par af de udvalgte sager har en proveniens, der er værd at fortælle i andre blogindlæg, så i denne omgang – og i dette indlæg – bliver det blot et ”shot” med lidt grej, jeg ikke kan leve foruden. Jeg må dog ærligt erkende, at brugen af sagerne ikke er lige flittig – for eksempel skal lighteren repareres og Mulberry mappen er for lille til min datamaskine.

Nederst er det legenden fra London-opholdet – en Mulberry mappe. Mont Blanc sagen er en gave fra min far. En tro følgesvend (både pen og far). Dernæst cigaretetui af ældre dato, en Moleskine notesblok, sorte kørehandsker, Louis Vuitton futteral (elsker det ord) til kort og andre løjer samt matchende nøglepung (møg praktisk og ødelægger ikke foret i buks og jakke), en herlig Dunhill lighter (som skal til reparation) og et indslag i messing i form af en pengeklip. Solbrille fra Marc by Marc Jacobs.

Mappen fik jeg i 1998, da jeg skulle til London – selv samme tidspunkt hvor slips blev noget, der som ikke kun hørte højtider til, men en obligatorisk del af jobbet som mini-junior-analyst-trainee. Min mor var svært stolt, og man kan jo ikke troppe op med en skoletaske i en corporate finance afdeling, så jeg blev begavet med ”mappen”, der dog aldrig kom til at indeholde så meget mere end en marketingbog, der ikke blev åbnet og et togkort til ”Tuben”.

I øvrigt: Kunne du være interesseret i en bytter med noget, der kan indeholde en  Apple datamaskine med en skærm på 15” tommer, må du sige til. Det skal gerne være noget af samme kvalivare, tak. Send en mail på nk@my-pleasure.dk.

Tre bælter i tre farver - tilsæt fodtøj af matchende farve. Tre knapper til smokingskjorte og længst til venstre seler fra Marc by Marc Jacobs.

Buksen skal i øvrigt holdes ordentligt på plads – enten med bælte eller seler. Aldrig begge dele, tak. Det røde er noget no name halløj, men står pivfræk til de italienske hurtig-kneppere. Se selv her

Og når den står på smoking (ekviperingsmæssigt altså), er der intet bedre end at mokke et par eksterne skjorteknapper i sagen – det pynter. Og kan også bruges til kjole og hvidt, som jeg dog ikke går i. Endnu.

Vidste du, at du kan du købe Moleskine i Danmark via hjemmesiden her?

Tak for opmærksomheden.

You may also like

4 comments

Danni 21. marts 2010 - 14:32

Har du et godt bud på hvor man kan få repareret sin Dunhill lighter, uden at det koster en formue? Jeg har fået en rar mand i Davidoff forretningen, i Pilestræde, til at se på min, men han mente at det ville koste mig omkring 1.500 kr. at få den fikset. Og da en ny af samme kaliber koster omkring 3-4.000 kr., så synes jeg det er lidt voldsomt. Jeg har arvet lighteren fra min morfar, så det er ikke en mulighed at købe en ny.

Reply
Nicolai Klingenberg 22. marts 2010 - 09:55

Hej D!

Jeg talte i sin tid med en gut, der havde forstand på den slags – og jeg har netop fundet frem til, at man kan få repareret Dunhill’erne hos Orlik Nobel på Søren Nymarksvej 6 i 8270 Højbjerg. Du kan ringe til Benny, der efter sigende er ekspert på området – ham fanger du på 4320 5504. Smidt mig et billede af før og efter resultatet. :O)

Reply
Søren 26. april 2012 - 13:21

Hej Nicolai!

Siden det nu omhandler accessories, vil jeg benytte lejligheden til at spørge om nøgleringe.
Med ny bil følger ny nøgle, og savner i den forbindelse noget lækkert til at sætte bilnøglen i. Har selv surfet lidt rundt på nettet, men synes ikke at kunne finde nogle bil-nøgleringe af feinschmecker-værdi karakter.

Tænkte at dette var stedet at spørge, og vil derfor høre dig ad, om du har nogle gode bud på nøgleringe til bilnøglen? Hvilken bruger du selv? 🙂

Reply
Anonym 26. april 2012 - 20:54

Hej Søren!

Tak for ordene – det er et godt spørgsmål… Umiddelbart har jeg en “nøglepung”, som samler nøglerne på i en.. ja, pung. Den kan dog ikke lukkes med de nye typer bilnøgler, da de er for store. Den kan dog hænge ud, men det er mindre praktisk.

For tiden? Jeg bruger faktisk ikke noget særligt – kun det der kom med bilnøglen, hvor jeg har fæstnet resten til. Jeg går lige i tænkeboks over nogle muligheder.

God aften! 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk