Home Ure De røde visere

De røde visere

by Nicolai Klingenberg

Rolex er vel nok et af de mest kendte urbrands – og måske luksusbrands i almindelighed. Nogen vil mene, det er det sikre valg, mens andre vil kalde det et lidt kedeligt valg. Jeg er vild med Rolex, men mener ikke det er et kedeligt valg. Tværtimod.

Rolex Cosmograph Daytona model nr. 116509 - hvis det skal være formelt.

Uret i dette indlæg er et Rolex Daytona, og det kan de fleste nok se. Det findes i en del variationer, såsom stål, kombi af stål og guld, rent guld, roséguld, men også i hvidguld. Og sidstnævnte er faktisk ganske underspillet på trods af det dyre materiale.

Daytona’en, der her er spottet, er i hvidguld. Ejeren kastede sig – og en del gryn – efter uret, da han blev godt stillet, grundet en succes udi forretningslivet.

En god indikation på, at der er tale om hvidguld - de røde visere. Og vægten - den kan dog ikke gengives her.

Det er blandt andet de røde visere, der viser (!), at der er tale om en hvidguldsversion. Så ved du det, næste gang, du spotter en Daytona med røde visere. Det skal dog siges, at man kan skifte skiven ud på en stålversion og få de røde visere og dermed en wannabe Daytona i hvidguld. Skal du være sikker på, det er hvidguld, skal mærke klokken i hånden. Den vejer uhyggelig meget mere end Daytona i stål.

You may also like

2 comments

Iggy 29. april 2010 - 09:11

Se det var lækkerinfo. Måske du også kunne investigere lidt i hvorfor mange blå visere hedder Breguet visere og hvordan de laves?
http://www.breguet.com eller http://www.longines.com har et par hints!

Iggy

Reply
Nicolai Klingenberg 29. april 2010 - 14:31

Jamen jeg tager gerne turen til Breguet for at blive klogere. Tryller du? 🙂

Har en sag på vej om en Breguet sag – spottet ligesom ovenstående.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk