Home Grej & grooming Et three piece suit er under opsejling

Et three piece suit er under opsejling

written by Nicolai Klingenberg 7. oktober 2010
Pin It

Den flittige læser vil måske kunne huske indslaget fra XO Suite – og hvis ikke kan det da lige genopfriskes her. Konceptet er nu sat på prøve, da jeg har kastet mig ud i en bestilling”¦

Magasiner og stof til inspiration. Hvem sagde stoffer ikke kunne være bevidsthedsudvidende?

Det skal være sagt med det samme. Det koster mere, end et normalt stangvarejakkesæt, men til gengæld får du også meget mere. Du får ikke bare noget, der er målt til dig, valgfrihed på stof, mønstre med mere eller frække detaljer såsom farvet for, stikninger og lignende. Du får også en serviceoplevelse.

Dean Martin brummede løs fra anlægget, et glas vin blev hældt op, og låget taget af et lille skrin. Heri lå lækkerier i form af bresaola, tre års lagret parmesanost, men også lidt ost, brødfrækkerter og et glas spansk rødvin. Ganske gennemført!

Husker ikke lige, hvornår jeg sidst er blevet trakteret så herligt under et tøjindkøb.

Et par inspirationsbøger blev åbnet, mens stofprøverne blev fundet frem. Det var lidt svært at se helheden, da der ikke er tale om stofruller, men mindre stykker stof – men jeg fornemmer, at der vil blive lavet om på det faktum i snarlig fremtid.

Nå. Jeg havde fra begyndelsen sat mig for, at jeg skulle ekviperes med et three piece suit – jakke, vest og buks. Jeg havde forestillet mig, at det skulle være noget mønstret og anderledes, men ved nærmere eftersyn og tanke, var jeg bange for, at det ville blive for iøjnefaldende, så den tanke blev skrottet. Det samme gjorde idéen med et ”almindeligt” gråt eller sort. Valget faldt i stedet på ”nummer 3”.

Jeg var lige ved at ryge på sagen længst til venstre - men en anden kunde havde afgivet ordre på selv samme sag. Frygten for at møde en i samme sæt er en realitet - derfor valgte jeg...

... nummer tre. Uha, det bliver spændende.

Jeg var lige ved at vælge den blå, men nej..

Der blev målt, noteret, aftalt detaljer, og nu krydser jeg så fingre for det endelige resultat, der skulle være at finde på kroppen og bloggen om cirka to uger.

Centimetermål og ønsker noteres.

Pin It

You may also like