Home Bobler Champagnepoesi – del IV

Champagnepoesi – del IV

written by Nicolai Klingenberg 2. december 2010
Pin It

Den gule blok og den kraftige tusch blev hevet frem fra gemmerne, og lyrikken fik frit løb. Og så endda på en søndag. I dag er  det torsdag, men da der har været talrige indlæg med bobler i ugens løb, tænkte jeg, at det var på tide med lidt poesi.

"Når man nu ikke kan få i både pose og sæk, er det rart med et glas demi-sec"...

Generelt er jeg ikke til de sødere Champagnesager – jeg er mere til en ”brut” eller noget mere syrligt. Dråberne røg dog ned uden besvær, og skal jeg kategorisere en demi-sec, så må jeg sige, at den er til ”damerne”.

Nej, hvor sødt...

Drueindhold? Så gerne. 45 % Chardonnay, 40 % Pinot Noir og 15 % procent  Pinot Meunier.

Og lige en hus-label...

Tak for opmærksomheden!

Pin It

You may also like