Home Ure Der sad guld på mandens håndled

Der sad guld på mandens håndled

written by Nicolai Klingenberg 10. marts 2011
Pin It

Tiden er inde til endnu et spottet ur – og det er fra Rolex. Modellen? Den hedder Yacht-Master.

Om et Yacht-Master kræver en yacht, eller om en folkebåd kan gøre det, skal jeg ikke kunne sige.

Jeg spottede uret på en ven, som har en herlig samling, der blandt andet også består af denne sag

Da jeg begyndte at kigge på ure i sin tid, faldt jeg flere gange over Yacht-Masteren. Jeg synes, der er noget over den i stål, men det blev til en Submariner i stedet. Yacht-masteren har heller ikke samme historie – faktisk kom modellen til verden i 1992. Jeg har ladet mig fortælle, at den kom ud i guld dengang – og sidenhen i mindre størrelser og i stål.

Skiven - læg mærke til de små pile ved timemarkeringerne. De lyser op mærke.

Der er i mellemtiden kommet en afløser for Yacht-Master, der meget passende hedder Yacht-Master II. Den laves kun i hvidguld og gult guld – og er en helt anden historie, og et mere kompliceret ur med nyt værk.

Hvis du skulle vælge et guldur, hvad skulle det så være for et? Der er frit slag på alle hylder og mærker.

Pin It

You may also like