Home Living En update på kontorhotellet

En update på kontorhotellet

written by Nicolai Klingenberg 6. juni 2011
Pin It

I sidste uge gik turen til mono cph for at kigge på møbler til det kommende kontorhotel. Hvis du ikke kan huske, hvad det handler om, kan du lige genopfriske sagen her. Selvom jeg ikke skal tage de tunge økonomiske beslutninger, var jeg med ude for at se på nogle af de herligheder, der kan finde vej til det nye hus for iværksættere og mindre virksomheder.

Hvem sagde at et møde skal foregå i et aflukket, kedeligt rum? Ear Chairs har store øreklapper, som giver privatrum. Og så er jeg i øvrigt tosset med det design.

Jeg må lige indlede med, at der som sådan ikke er noget nyt om ”noget” – der arbejdes på højtryk for at finpudse projektets idegrundlag, mens der knokles mere fysisk på selve matriklen. Jeg vender selvfølgelig tilbage, lige så snart jeg får flere informationer.

Med indbygget aflægger plads, kan der tages noter - og er der behov for at medbringe en laptop...

...kan man trække et Wishbone bord med til mødet.

Mono cph har givet et bud på, hvordan stedet kan indrettes på den mest optimale måde. Martin Colberg, der er partner hos mono cph, ved et og andet om arbejdspladser anno 2011 – og fremtiden. Det er spændende sager, som jeg vil lade ham fortælle om senere – og med stor sandsynlighed til et informationsmøde.

Et møde for to kan foregå i de her funky stole - med bord a la træstub til aflægning af et og andet.

Vi blev gjort opmærksomme på, at vi nok havde tænkt lidt (for) traditionelt, og efter et par møder blev vi klogere på, hvordan man tænker ud af boksen og udnytter både plads og ressourcer på bedst mulig måde.

Læg mærke til den fine kontrast med de orange knapper i den grå uld.

Du kan se flere møbler her på mono cph’s hjemmeside – jeg vender stærkt tilbage!

Puffen her fungerer som taburet og er lige så fast - et glimrende alternativ til en almindelig stol, når der skal siddes. Og tænkes kreativt.

 

 

Pin It

You may also like