Home Grej & grooming På tur til Norge med et lånekamera – Fujifilm FinePix X100

På tur til Norge med et lånekamera – Fujifilm FinePix X100

written by Nicolai Klingenberg 10. juni 2011
Pin It

Jeg er netop hjemvendt fra Norge. Turen omhandlede Linie Award 2011 – en kokke og bartender konkurrence, hvor der virkelig var styr på programmet. Den del dækkes i et andet indlæg, for i dag skal det handle om mit forsøg på at være kreativ. Med til Oslo havde jeg det spritnye Fujifilm FinePix X100, som jeg har testet. Jeg har gennem tiden taget tusindvis af billeder, og jeg er faktisk blevet bidt af det. Og bedre til at snuppe fotos. Jeg forsøgte at være kreativ på turen, og jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med resultatet.

Come shoot with me.

Du kan i øvrigt klikke på alle billeder og se dem i en større version. Fordi det er dig – og fordi jeg er ganske tilfreds med de udvalgte sager. Det handler ikke om millioner og er nødvendigvis ikke kunst – til gengæld handler det om øjeblikke og Det hele begyndte i lufthavnen.

Støvleskud i Kastrup kort før boarding.

Og fortsatte oppe i skyerne.

Kaffepause i et par kilometers højde.

Jeg ventede kort på en vogn i Oslo.

Turkis rejsepartner.

Og røg videre til hotellet.

Selvudløser på 21. etage.

Jeg mødtes med de andre i lobbyen, og så gik turen til Linie Award.

Linie Award – lige før start. 200 kuverter er der dækket op til.

Nærområdet var en ny bydel med rindende vand.

Afløb.

Rise and shine – og ud på opdagelse i byen.

Plastic idyl.

Der blev hængt ud.

Dyster garderobe.

Og den nyere.

Operaen i Oslo – fantastisk arkitektur.

Det stod stille.

Ældgamle og medtagne togskinner.

Men kørte også på skinner.

Sporvogn fra asfalthøjde.

Ærlig talt har jeg fået blod på tanden – måske jeg skulle få nogle af billederne blæst op og få de bedste af dem ud i fysisk form, men det er en helt anden historie. Ingen af de ovenstående fotos er i øvrigt blevet redigeret – kun nedsat i størrelse.

Dommen over kameraet? So far er jeg solgt – det fylder mere end et vanligt kamera, men oser til gengæld af kvalitet. Jeg havde det mellem hænder i 48 timer, men er klar på flere timer – indtil da håber jeg, at du har nydt billederne. Og så kan du i øvrigt blive klogere på Fujifilm FinePix X100 her.

Pin It

You may also like