Home Rejser Malmø guide – teaser med video og fotos

Malmø guide – teaser med video og fotos

written by Nicolai Klingenberg 7. december 2011
Pin It

I særdeles snarlig fremtid rammer et indlæg siden her – det vil omhandle en guide til Malmø. Og tror du, at de ikke kan en dadel på den anden side af sundet, så kan du godt tro om igen. Men hvad er det lige, det kommer til handle om? Det kan du blandt andet blive klogere på i dagens video, som du finder længere nede i skrivelsen.

Du får også adressen og snapshots fra byens hyggeligste restaurant - faktisk er den kåret til Sveriges bedst-indrettede.

Men nu til videoen, som er skudt på en bro – som jeg husker det, er grænsen mellem Danmark og Sverige lige ved at blive passeret.

Det handler dog om meget mere end mad – for eksempel var vi smut i “udkants Malmø”, hvor vi sprang på en omgang kropsvelvære.

Vi røg under kyndig behandling, i sauna og dampbad.

Når nu man er i “udlandet”, kan kortet med fordel svinges – og der findes talrige gode bud på forretninger, som har hyldelækkerier til mænd (og kvinder).

Du kan se frem til en guide med gode butikker - og fotos i farver.

Vi havde base på et fantastisk hotel med en betjening, som var værd at køre efter – og gerne længere end de få kilometer, der er mellem København og Malmø.

Vi tjekkede ind på Malmøs eneste fem stjernede hotel: Renaissance Malmö Hotel

Du får også et godt tip til det sted, hvor byens kyndige bartendere kreerer drinks, der smager af “jeg ved, hvad det handler om, og jeg er stolt af mit fag som bartender”.

Du får et cocktail tip.

Det handler dog ikke kun om sprutten, men også om at få noget i skrutten. Jeg besøgte Koi for otte-ni år siden – og kom forbi igen. Hvad der er sket siden sidst, fortæller billedteksten lidt om.

Et spisested med asiatisk islæt og natklub på et og samme sted skal du heller ikke snydes for.

Mere kluns? Det skulle være muligt. Se bare her.

Forretningen her er blevet kåret til byens bedste. Den får du også adressen på.

Vi ses i endnu et indlæg – men af den mere fyldestgørende slags – inden længe!

 

 

Pin It

You may also like