Home EkviperingKluns En update fra Axel omhandlende udsalg – og forår

En update fra Axel omhandlende udsalg – og forår

by Nicolai Klingenberg

Der er noget i luften – og det er ikke kun forår. Det handler om udsalg med høje procenter, herlige herrebrands, forårs- og sommer mode til mænd – og lidt om, hvad der er på vej ind hos Axel. Sidst i indlægget for du linket til slutspurtsudsalget hos Axel, hvor kasseapparatets rabatknap er skruet helt op til 70 %.

Lyse aftener, en casual sommerhat, feel good og dansk sommer. I dag får du tips fra Axel, der omhandler årets bedste årstider.

Mikkel, der er at finde hos Team Axel i København, var så venlige at diske op med lidt bud på, hvad vi – altså mænd – har i vente, når det kommer til dette års forårs- og sommerekvipering. Du kan smide dine bud ind i kommentarfeltet, hvis du også vil smide lidt meninger i tøjpuljen.

Helt overordnet – hvad kommer forårs og sommermoden til at være kendetegnet af?

– Vaskede kvaliteter. På alt mere eller mindre. Jakker, bukser, skjorter, sweatshirts og T-shirts – alt har mere eller mindre fået en tur i maskinen. Chinos er stadig et hit, dog er cargopants i den grad på vej ind i billedet også.

Er der nogle nye mærker på vej ind hos Axel?
– Dondup, et italiensk jeansmærke, er helt nyt for os og noget vi har store forventninger til. Deres look er en blanding af underspillet/casual/pænt og så eller bare italiensk og vasket, vasket, vasket. Jeg kan anbefale alle at tjekke deres website. (Servicemeddelelse: Dondup kan besøge her)

Ny indlfytter hos Axel er italienske Dondup, og et kvikt kig på Dondups hjemmeside tegner godt.

Hvis man skal til sommerfest, hvad vil I så pege på som festuniform?
– Semi-slimfit bukser, løsthængende figursyet skjorte, unconstructed jakke med klud i brystlommen og et par af de nye n.d.c. plims sneaks vi lige har fået ind.

n.d.c. plims eller Rungsted klip-klappere er ikke ude af årets modescene. Tak for det.

Hvilke accessories kommer vi til at se meget mere til over sommeren?
– Jeg tror rygsækken bliver allemandseje.

Den spås en fremtid - og jeg er enig. Med en Millican på ryggen er der dømt "hands free", men om den går til vigtige møder, er jeg ikke helt sikker på. Nu er livet heldigvis andet end "vigtige møder", så kig du bare efter en model, der passer dig.

Og hvad tror I bliver den bedstsælgende vare i den kommende sæson?
– NN’07 er lige kommet med en supersoft bomuldschino, den er jeg ret sikker på går rent ind.

Hvis destinationen var valgfri, hvor ville I så tage hen til sommer?
– Maldiverne, men hvis økonomien ikke lige skulle være til sådan en tur, så har Danmark talrige perler, der er værd at køre kort og langt efter.

Hvis man er ude efter en mere personlig og unik løsning, hvad kan made to measure afdelingen så pege på i sommerregi?
– Vi har fået nye knapper, metervarer og inderforinger, så mulighederne er blevet mangedoblet – her er der for alvor mulighed for at få noget unikt og efter eget hoved. Og vi skal gerne hjælpe, hvis mulighederne virker for overvældende.

Hvad skal enhver mand vide om sommeren 2012?
– Nyd hvem du er, hvor du er, hvem du er sammen med, og ikke mindst hvad du har på.

Nyd selskabet...

Og så var der lige noget med et udsalg – du kan nå at handle et og andet til garderoben, som passer til årstiden. Der er helt op til 70 % at spare, og Axel lover udsalg frem til onsdag Der er kun få sko tilbage i København, og de sidste varer fås på Axel.dk. Et hurtigt kig på siden afslørede nedsatte priser på brands som Paul Smith, Prada, NN.07,  Dsquared2, Armani og Dior. Plus det løse. Du kommer direkte til udsalget og udenom køen via linket her – synes du det er sjovere at trykke på fotoet, så er det også muligt: Destinationen er den samme.

Den er god nok - du kan spare op til 70 herlige procenter på diverse varer. Tryk på foto, og på gensyn.

You may also like

2 comments

Fynsk 16. februar 2012 - 20:46

Hej N. K.

Din side er super og jeg er flittig læser.

Jeg troede sejler skoen fra Sebago var = Rungsted. Men jeg tager måske fejl!

Jeg er helt oppe over den milican taske. Er flaskeholderen ekstra udstyr?

Og hvad koster tasken?

God weekend.

Reply
Anonym 17. februar 2012 - 09:09

Tak for ordene! Rungsted klip-klappere er vist en generel betegnelse for sejlersko og ikke kun på et mærke.

Rygsækken og andre modeller, kan du lure på her: http://www.homeofmillican.com – der er nemlig mange kombinationsmuligheder. Priserne på de forskellige tasker og rygsække kan du få på nummer 8619 9959.

God jagt!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk