Home UreLongines Rekommanderet – del IX

Rekommanderet – del IX

by Nicolai Klingenberg

Der er lørdag, det er weekend, og det er tid til at slappe af. Måske en aften ude med vennerne, den eneste ene eller en blanding af begge. Der skal nydes – og der må gerne være drinks til. I dag får du to herlige bud på en drinks – en før middagen og en efter.

To anbefalinger venter i dagens skrivelse.

Februarkulden har ikke helt fortaget sig. Og slet ikke ved aftentid – blæsten prikker i ansigtet, hænder er kolde, men temperaturen stiger med det samme i det døren går op til Nimb. Tag trappen op, sving til højre og forsæt ned til enden af gangen.

Voila: Nimb Bar.

Slå jer ned i den højloftede Nimb Bar, og afgiv bestilling på en drink – i dette tilfælde Cognac Tonic. Forvent hurtig servering, et fad med sprøde chips og højtidelige rammer.

Ingen paraplyer eller stjernekastere - blot en simpel Cognac Tonic.

Efter middag og kaffe på unavngiven destination, når vi til del to: After dinner drinks på The Library Bar. Forvent herreværelse med tunge lædermøbler, mørkt træ og væg til væg tæpper. Og drinks, hvor man ikke er karrig med centilitermålet.

The Library Bar - med velekviperet mand i baggrunden.

Mit valg faldt på en Antichrist – den er shaken, lavet på blandt andet Hendrick’s gin, og den mindede mig fluks om en rekvisit fra Mad Men; dels på grund af de syv centiliter spirituosa, men også på grund af glasset og de mange raslende isterninger. Absolut velsmagende

En sjus, der kan smages: Antichrist.

Har du et godt tip til en pre- eller post dinner drink?
Så send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk – eller del dit tip direkte i kommentarfeltet herunder.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk