Home Longines Rekommanderet – del VIII

Rekommanderet – del VIII

written by Nicolai Klingenberg 17. februar 2012
Pin It

Lykken kan være natmad, når timerne er sene, og en runde i byen lakker mod enden. Personligt foretrækker jeg natmad af lidt krydret og etniske karakter – for eksempel i form af en shawarma. Under et ophold i Århus blev natsulten stillet hos Shawarma King – og deres rulle kan rekommanderes, hvis du vel at mærke går stille til værks. Og når nu weekenden er lige om hjørnet, får du et konkret tip til smilets by – men tippet kan naturligvis bruges i alle større og velassorterede bydele.

Kan du undvære Michelinstjerner i de sene timer, kan du se rigtige stjerner på himlen og indtage en "natrulle"...

Klokken havde kun lige passeret midnat, og efter et par stop på diverse århusianske beværtninger, spottede jeg og resten af selskabet Shawarma King, der blev valgt som sidste stop på aftenens rute.  Valget faldt på en “rulle” med shawarma, hvidløg og chili, og hele molevitten blev indtaget på torvet udenfor. Jeg var tæt på at få en lidt for grådig mundfuld galt i halsen, men kan du gå mere stille til værks end undertegnede, vil jeg mene, at du er godt stillet med en natspise fra “kongen”.

Ud af døren, af med papiret og velbekomme.

Prisen husker jeg ikke eksakt, men jeg er sikker på, vi skal under de 50 kroner.

Strik a shawarma pose.

Har du et godt tip til late night shawarma?
Så send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk – eller del dit tip direkte i kommentarfeltet herunder.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

Pin It

You may also like