Home Longines Rekommanderet – del XII

Rekommanderet – del XII

written by Nicolai Klingenberg 23. marts 2012
Pin It

Skal du ud at flyve? Og er der afgang fra Kastrup? Så byder dagens skrivelse på alle tiders tip – der er dømt morgenmad uden dikkedarer. Og som oven i købet mætter – og så tager det ganske kort tid.

Morgensulten? Dagens indlæg byder på et god bud fra Kastrup...

Som første foto afslører, så skal vi et smut til Lagkagehuset. De holder til på vej mod de mange A-gates og har en skranke mere eller mindre midt i det hele. Har du bedre tid? Så kan du slå dig ned ved deres borde, som har udsigt til fly, landingsbaner med mere. Og lad dig ikke skræmme af navnet – Lagkagehuset har andet end kage på menuen.

Tidligt på stikkerne - og med kort tid til rådighed. Snup en simpel to'er, og du er flyveklar.

Skal jeg flyve europæisk, og er der afgang fra tidlig morgenstund, har jeg sjældent voldsomt god tid, hvorfor “pop-up skranken” udmærker sig med en kvik betjening og god placering. Og når tiden er knap, så er det rart at “go simple” – altså en lynhurtig kaffe, der er brygget og ready to go. Bollen? Den er egentlig et rugbrød i forklædning – smid en skive øko-ost i den, tag bollen i den ene hånd, kaffen i den anden og så ellers af sted mod din gate. Alternativt kan du tage dine morgenkomplet stående. Fidusen er, at du får god kvalitet, der smager – og mætter.

Less is more - en grov bolle og en sort kaffe. Tilsæt ost - til førstnævnte.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

Pin It

You may also like