Home UreLongines Rekommanderet – del XII

Rekommanderet – del XII

by Nicolai Klingenberg

Skal du ud at flyve? Og er der afgang fra Kastrup? Så byder dagens skrivelse på alle tiders tip – der er dømt morgenmad uden dikkedarer. Og som oven i købet mætter – og så tager det ganske kort tid.

Morgensulten? Dagens indlæg byder på et god bud fra Kastrup...

Som første foto afslører, så skal vi et smut til Lagkagehuset. De holder til på vej mod de mange A-gates og har en skranke mere eller mindre midt i det hele. Har du bedre tid? Så kan du slå dig ned ved deres borde, som har udsigt til fly, landingsbaner med mere. Og lad dig ikke skræmme af navnet – Lagkagehuset har andet end kage på menuen.

Tidligt på stikkerne - og med kort tid til rådighed. Snup en simpel to'er, og du er flyveklar.

Skal jeg flyve europæisk, og er der afgang fra tidlig morgenstund, har jeg sjældent voldsomt god tid, hvorfor “pop-up skranken” udmærker sig med en kvik betjening og god placering. Og når tiden er knap, så er det rart at “go simple” – altså en lynhurtig kaffe, der er brygget og ready to go. Bollen? Den er egentlig et rugbrød i forklædning – smid en skive øko-ost i den, tag bollen i den ene hånd, kaffen i den anden og så ellers af sted mod din gate. Alternativt kan du tage dine morgenkomplet stående. Fidusen er, at du får god kvalitet, der smager – og mætter.

Less is more - en grov bolle og en sort kaffe. Tilsæt ost - til førstnævnte.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

You may also like

6 comments

Kasper 23. marts 2012 - 08:00

Jeg er efterhånden ved at have fået noget nok af de demonstrative ur flashes, som dukker op i mange af dine indlæg. Du har mange lækre ure – det har vi opdaget – lad os nu nøjes med at se dem ved et tilfælde eller i indlæg der handler om dem og ikke have dit venstre håndled uelegant placeret i hverandet billede du tager.

Jeg lyder givetvis gammel og sur, men er faktisk glad for din blog, men dette har længe været et irritationselement for mig, og faktisk lige til dine egne lister med bud over hvad mænd bør afholde sig fra.

Keep up the good work – og håber min kritik trods alt virker konstruktiv. Det var i alt fald meningen.

/Kasper

Reply
Anonym 23. marts 2012 - 11:02

Hej Kasper! Det er på ingen måde for at flashe “noget”. Tværtimod handler Rekommanderet om at tippe til en oplevelse, der kan klares på forholdsvis kort tid, eller som læserne måske ikke kender til. Som Steffen angiver er det i samarbejde med Longines – så det handler ikke om at prale. Håber det giver mening. 🙂 Vanligvis er ure med i “looks”, urhistorier eller læseranekdoter – blot for at informere. Det er jo langt fra alle ure, der optræder herinde, som jeg ejer. Meget langt fra.

Reply
Steffen 23. marts 2012 - 08:16

Jeg troede du holdte til i loungen eller oppe i højre hjørne på billede 1. 😉

@ Kasper har du set sidste linie i indlægget?

“Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.”

Reply
Kasper 23. marts 2012 - 08:41

@steffen – det havde jeg faktisk ikke set. Så giver det jo trods alt lidt mere mening med den flashy productplacements. Så er det ikke “bare” skidt stil og de opstillede billeder giver mere mening. Det skulle jeg selvfølgelig have set. Beklager og forstår (bedre)

/Kasper

Reply
Steffen 23. marts 2012 - 09:15

Ja, man skal huske, at få det hele med 😉

Jeg tror også det er lidt små svært, at få smidt et ur ind i indlægget uden, at det virker akavet.

På den anden side, så kan vi være glade for, at det ikke er sponseret af Multiform eller Fritz Hansen, selvom det kunne være svært underholdende, at se hvordan det ville blive fiflet ind.

Reply
Anonym 23. marts 2012 - 11:03

Jeg “lounger” nærmest aldrig, når det er morgen og tiden er knap. 🙂 Et besøg kræver minimum en lille time – og i så god tid er jeg sjældent, når der er tale om en morgenafgang. ;O)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk