Home Longines Rekommanderet – del VI

Rekommanderet – del VI

written by Nicolai Klingenberg 13. januar 2012
Pin It

Det er fredag, det er weekend, og det betyder, vi skal have det ekstra godt. Ekstra godt kan betyde flere ting – men en velkomponeret cocktail rangerer på min personlige liste, og i på Rosen Bar & Dining i Malmø, formår de i den grad at ryste og shake velsmagende cocktails.

Signaturserviet på disken og kompetent tender i baggrunden.

Forestil dig en noget nær stiv kuling udenfor – du er til gengæld indenfor på en bar, hvor der er rent og nydeligt – men i den grad atmosfærefyldt. Herlige toner siver ud i baren fra et par højtalere, som du ikke kan se. Der er velbesøgt, uden at være proppet, og der er tænkt over alt fra lyssætning til møblement. Således kan Rosen Bar & Dining i Malmø beskrives på en fredag – og lørdag – aften ved 19-tiden. Da jeg var der – i godt selskab – faldt valget af cocktails på nedenstående.

Rekommanderet! Basil Daiquiri til venstre og en White Lady til højre - sidstnævnte til feminint selskab.

Det tager tid at lave en ordentlig cocktail, men du tripper på ingen måde, da bartenderen går op i sit fag – for ham handler det om at lave en cocktail, der sidder lige i skabet fremfor at være blive set og hørt. Svensken tænker i øvrigt på det hele, da der følger et glas køligt vand med hver cocktail – hvis nu man skulle blive lidt tummelumsk af alkoholen.

Et af de der fantastiske øjeblikke, hvor man det handler om at nyde i godt selskab.

Prisen for de to cocktails er 270 svenske kroner, og du finder Rosen på Mäster Johansgatan 15,  211 21 Malmö i Sverige.

Har du et godt tip?
Der er ikke noget bedre end gode oplevelser, som nødvendigvis ikke varer en hel aften. Eller at tage et sted hen, som ligger lidt øde, hvor man kan lade tankerne flyde eller bare hygge sig med en, man holder af. Måske kender du et af disse steder eller har et tip til en oplevelse, du gerne vil dele? Send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk!

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines.

 

Pin It

You may also like