Home Longines Rekommanderet – del II

Rekommanderet – del II

written by Nicolai Klingenberg 18. november 2011
Pin It

I dag skal det handle om noget nær en kliché, men der er dog tale om et nyere koncept, der fungerer. Man kan vel næppe sige østers uden at sige Champagne, men hvor ofte er det, at man får forenet de to? På First Hotel Skt. Petri gør man noget ved snakken om lørdagen. Efter en foromtale, lagde jeg vejen forbi “Pearls & Pleasure after shopping”i Bar Rouge – og blev ikke skuffet. Du kan opleve det samme i morgen.

Afsæt en lille time - forvent nydelse fra start til slut. Og nydelse til både gane, mave og øre.

Først og fremmest skal det siges, at startskuddet fra nu af lyder klokken 17 – og ikke 16 som tidligere. Seancen varer stadig to timer, og jeg skulle hilse at sige, at man ikke er fedtet med udskænkningen i glassene. Du kan oven i købet vælge mellem en vanlig brut eller en rosé – begge er fra Moët.

Der skænkes bag disken.

Vi blev mødt af en venligt smilende og nikkende Jean von Baden, som kørte et delikat easy listening potpurri – eller loungemusik om man vil. Og på et lydniveau, der gjorde, at vi kunne samtale uden problemer – og uden at bliver overhørt.

Der spilles musik. Manden hedder Jean von Baden.

I en afstand, der svarer til den tilbagelagte længde af et vildtfarende Champagneprop, står Hans Hebo fra Nørreport Fiskehus. Han kan sit kram med østers, og de velsmagende skaller kommer til bordet.

Hans Hebo fra Nørreport Fiskehus har lørdagsadresse på First Hotel Skt. Petri.

De er fra Frankrig og serveres med limeskaller – de dæmper smagen væsentligt mindre end citron, lyder det venligt fra Hr. Hebo. Og hans østers er både friske og velsmagende.

Så er der serveret - helt friske østers med velsmag ad libitum.

Prisen? Fem østers og et flot glas Champagne for 185 kroner.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines

En ganske fortrinlig måde at tilbringe en lørdag eftermiddag på - enten inden en middag eller inden, turen går hjem.

Har du et godt tip?
Der er ikke noget bedre end gode oplevelser, som nødvendigvis ikke varer en hel aften. Eller at tage et sted hen, som ligger lidt øde, hvor man kan lade tankerne flyde eller bare hygge sig med en, man holder af. Måske kender du et af disse steder eller har et tip til en oplevelse, du gerne vil dele? Send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk!

Pin It

You may also like