Home UreLongines Rekommanderet – del IV

Rekommanderet – del IV

by Nicolai Klingenberg

I dag handler det hverken om vådt eller tørt, krummer eller lignende, men nærmere om en servicemeddelelse, der kan være nyttig, når årstiden sætter sit præg på fodtøjet. Det handler om at få peppet skoene op på velassorterede hoteller…

Til sko, støvler og boots - og nu også til dig.

Jeg har oplevet de smarte maskiner på flere hoteller i både ind og udland, og selvom maskinerne måske ikke kan matche en manuel skopudsning, så er maskinen værd at have i baghovedet, hvis tiden er knap og fodtøjet smudsigt.

Maskineriet - nogle modeller indeholder sågar pudsecreme.

Den afbillede maskine er spottet på First Hotel Skt. Petri i København, hvor der blandt andet står maskiner på alle etager. Bor du på hotellet, er der ingen problemer, men jeg er sikker på, at hvis du spørger pænt, så må du gerne låne en maskine. På andre hoteller er maskinerne placeret ved gæstetoiletterne – og de koster ikke noget at bruge.

Udover Petri husker jeg at have set – og anvendt – en maskine på Mariott i København og på Grand Hotel i Stockholm – se eventuelt min Stockholm guide her.

Prisen? Nul kroner.

Har du et godt tip?
Der er ikke noget bedre end gode oplevelser, som nødvendigvis ikke varer en hel aften. Eller at tage et sted hen, som ligger lidt øde, hvor man kan lade tankerne flyde eller bare hygge sig med en, man holder af. Måske kender du et af disse steder eller har et tip til en oplevelse, du gerne vil dele? Send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk!

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk