Home UreLongines Rekommanderet – del III

Rekommanderet – del III

by Nicolai Klingenberg

Det er fredag, og det betyder muligvis fest og ballade, men med sikkerhed weekend. Dagens indlæg, der hører til i kategorien Rekommanderet, kan benyttes til hverdag og inden – eller efter fest. Det er nemlig et sundt, men velsmagende alternativ, som jeg fandt på menukortet hos The Laundromat Café på Århusgade, Østerbro. Dagens indlæg er kort – så læs bare med nu og her.

Så er der sundhed på bordet.

Mit blik faldt på delen med “Sundhedssafter”, som måske ikke klinger synderligt sexet, men til gengæld voldsomt sundt. Det skal dog være sundt fra tid til anden, og da jeg er glad for smagen af mynte, faldt valget på en Mynte Mangosaft. Dommen? Frisk, velsmagende og et velvoksent glas, som ikke bare skal tylles, men nydes over et kvarters tid.

Noget tydede i øvrigt på, at der var trådløst netværk på stedet, da flere sad med laptops...

Det var mit første møde med The Laundromat Café, og selvom jeg hverken lånte bøger eller havde vasketøj med, var det nemt at komme helt ned i gear og få den tilbagelænede og særdeles hyggelige stemning ind under huden. Der er på en eller anden måde nusset uden at være snavset – og lidt mørkt. Nå – du kan jo opleve det selv.

Det er derinde, de serverer sundhedssafter - men caféen har flere filialer.

Prisen? Fem og fyrre danske kroner.

Har du et godt tip?
Der er ikke noget bedre end gode oplevelser, som nødvendigvis ikke varer en hel aften. Eller at tage et sted hen, som ligger lidt øde, hvor man kan lade tankerne flyde eller bare hygge sig med en, man holder af. Måske kender du et af disse steder eller har et tip til en oplevelse, du gerne vil dele? Send mig et par linjer på nk@my-pleasure.dk!

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Longines

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk