Home Bobler Tilbageblik på en heftig aften med grill, gode gutter og champagne i spandevis

Tilbageblik på en heftig aften med grill, gode gutter og champagne i spandevis

written by Nicolai Klingenberg 4. juni 2012
Pin It

I lørdags gik det løs, og i dag kan du se et par snapshots fra aftenen, der endte temmelig sent. Og temmelig vådt. Baren til efterfesten kunne rapportere om en syvdobling af champagnesalget, og selvom nogle ting kan blive endnu bedre næste gang, så var aftenen en succes.

Gårdhave og velklædte gutter

Lad det være sagt med det samme – vejret kunne have været bedre, og de mellemliggende timer kunne også have været udnyttet bedre. Nå – jeg fik rigtig fin feedback fra mange af de fremmødte, som var begejstrede for arrangementet. Dog kunne man generelt have tænkt sig, at der kunne have været noget mere info om My Pleasure, fremtiden og den slags – det er noteret, og jeg er kun glad for en sådan tilbagemelding, der kan bruges til noget.

Ramasjang i teltet inden maden med øl og bordsnak

Som aftenen skred frem, kom flere til, nogle tog videre for at vende tilbage senere, mens Capello Sørensen og co. i baren havde rigeligt at se til. Der blev lagt hård ud med “luksussæt” i form af vanlig brut og rosé, men også herlige, kolde øl forlod baren i en heftig strøm.

Capello Sørensen havde sidste vagt på Simons... God vind fremover. Han kan dog opleves i spillevende live hos Axel på Gl. Mønt måneden ud.

Festen blev alt andet en rolig, da dørene blev åbnet for alle alle andre. I takt med humøret steg, røg flere og flere velsmagende herligheder over bardisken.

Flaskehalsen peger på...

Klokken 02.30 var feste på noget nær sit højeste – samtidig tikkede der en kommentar ind fra en – lad os bare kalde det lettere utilfreds – gæst, der lød:
Magen til skuffende arrangement, skal man godt nok lede længe efter …. ! Det kan gøres bedre ! Nicolai …. dårlig stil !!!!!
Bevares – der var lidt “huller” i programmet, som kunne være fyldt op med diverse indslag. Min tanke var fra begyndelsen, at vi “blot” skulle samles og have en fest og noget at spise. Det lykkedes. Jeg beklager selvfølgelig, hvis der er nogen, der føler, de har spildt tiden, men det var sådan set ganske valgfrit at deltage. Og gratis.

David K fra Herrernes Magasin og good fellow Matas. Ingen af dem har i øvrigt relation til ovenstående kommentar.

Aldersgruppen var bred – og velfungerende. De yngste var omkring 20, og de ældste medio 40 – alle med højt humør og med festlig indstilling til arrangement og fest.

En hilsen bag glasset

Jeg lader de sidste fotos tale for sig selv.

Manden de kaldte Holger.

Boblebad

Ungersvendene

Magnum? Det er noget vi drikker.

Gutterne fra Gastromand.dk

Har du feedback eller fotos fra arrangementet, så skal du være velkommen til at sende hele molevitten på nk@my-pleasure.dk

;

;

;a

Pin It

You may also like