Laurent-Perrier fylder 200 år i år, og det blev fejret for et par uger siden på Restaurant No 1 på Østerbro. Selv samme dag, var der gadegilde, hvorfor det var muligt at begynde festlighederne en anelse før middagen. Og i en time eller to efterfølgende.
200-års fødselaren nød fin eksponering og var til salg for en slik. Således var det ikke kun middagsgæsterne, der nød godt af de 200 år.
Udover talrige “boder” af den finere slags, var der dømt herlige toner fra et musikanlæg, som blev styret af indtil flere diskjockeys. Blandt andet team SlickFandango.

Danni Niebling og sidekick Andreas T. Herring fra SlickFandango vendte plader – og tog videre til et andet job. Gode gutter begge to.
Det gode vejr kom så småt, og det kan man lige så vel fejre i godt selskab og med en spand.
Og så til bords. En tre retters menu ventede – den er omtalt før, så du får den i kort form.
Der blev lagt ud med kammusling…
Morten Køster himself kom til rummet og præsenterede No 2 – også kendt som hovedretten.
Der skulle indtages mere godt fra havet.
*Pause*
Det blev ganske dansk til sidst.
Og så lige lidt afkøling under åben himmel.
Tak til alle for fint fremmøde, god stemning, latter, virak og ramasjang.