Home PindemadderBobler Snapshots fra Laurent-Perrier middagen på Restaurant No 1

Snapshots fra Laurent-Perrier middagen på Restaurant No 1

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Laurent-Perrier fylder 200 år i år, og det blev fejret for et par uger siden på Restaurant No 1 på Østerbro. Selv samme dag, var der gadegilde, hvorfor det var muligt at begynde festlighederne en anelse før middagen. Og i en time eller to efterfølgende.

Gadefesten er i sving – straks efter regnvejret sluttede var der godt befolket igen…

200-års fødselaren nød fin eksponering og var til salg for en slik. Således var det ikke kun middagsgæsterne, der nød godt af de 200 år.

Fornemme priser, herlig temperatur og lige til at nyde.

Udover talrige “boder” af den finere slags, var der dømt herlige toner fra et musikanlæg, som blev styret af indtil flere diskjockeys. Blandt andet team SlickFandango.

Danni Niebling og sidekick Andreas T. Herring fra SlickFandango vendte plader – og tog videre til et andet job. Gode gutter begge to.

Det gode vejr kom så småt, og det kan man lige så vel fejre i godt selskab og med en spand.

Morten B med en spand velsmag før middagen.

Og så til bords. En tre retters menu ventede – den er omtalt før, så du får den i kort form.

Der måtte udvides fra langbord til rund(e) bord(e), da vi blev flere end ventet.

Der blev lagt ud med kammusling…

Forret i form af Kammuslinger

Morten Køster himself kom til rummet og præsenterede No 2 – også kendt som hovedretten.

Morten Køster

Der skulle indtages mere godt fra havet.

Rødfisk til hovedret

*Pause*

Der trækkes frisk luft.

Det blev ganske dansk til sidst.

Desserten i form af blandt andet danske, røde bær og hvid chokolade.

Og så lige lidt afkøling under åben himmel.

Fulde. Glas altså.

Tak til alle for fint fremmøde, god stemning, latter, virak og ramasjang.

Lige en enkelt mere, inden turen fortsætter…

Vidste du, at der ligger flere skrivelser om champagne i kategorien bobler lige her <—

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk