Home PindemadderBobler Balthazar – Københavns nye champagnebar

Balthazar – Københavns nye champagnebar

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Det er med ganske stor glæde og ditto forventning, at jeg taster disse ord. Det forholder sig nemlig således, at København har fået sin egen champagnebar, som åbner på fredag Og du skal være velkommen til at kigge forbi. Indrømmet – jeg har været forbi, og det tegner godt.

Klar? Det håber jeg – for det skulle de være bag baren. Velkommen til Balthazar!

Er der noget som et glas champagne? Det skulle da lige være en flaske, hvis jeg må have lov. Og det er netop, hvad matriklen på Østergade nummer 6 kommer til at rumme. I rigelige mængder endda. Jeg blev inviteret til et smugkig på herlighederne i sidste uge, og du kan godt glæde dig. Selvom jeg ikke har de store fotos at fremvise i denne skrivelse – det var en del af aftalen – så blev jeg klogere på konceptet, mens jeg blev bud på et glas. Champagne i øvrigt.

En blandt mange – Billecart. Og du kan som sagt “nøjes” med bare et glas, men hvorfor skulle du dog det…

Huset, som Balthazar ligger i, er en del af D’Angleterre, som i øjeblikket er under en heftig ombygning, men det går på ingen måde udover Balthazar. Men hvad kan du egentlig forvente? Champagne – i flere afskygninger. Men helt og aldeles uden krukkerier. Personalet, der er håndplukket, kan betegnes som ungt – men kompetent. Og du skal ikke være ræd for at kigge forbi. man har bevidst undladt at hyre en eller flere sommelierer, men til gengæld kan personalet nemt rådgive dig, hvis du ønsker det.

Således er logoet endt med at se ud – husk det.

Atmosfæren? Den bliver afslappet. Og der vil sågar blive tilsat musik af den ene og anden slags fra tid til anden, da man har fundet et par diskjockeyer, som vil tilsætte velklang til de sprudlende bobler. Musikken vil være “jazzy” og tilbagelænet, uden det bliver støjende, eksperimenterende eller kedeligt. Derudover har men et køkken hos Balthazar, som muliggør op til fem små retter, som med rette kan nydes til champagnen – uanset om du køber et glas, en flaske, rosé eller ultra brut.

Det her foto så du også, hvis du kiggede med i søndags. Og det er altså fra Balthazar.

Opfordringen til de nysgerrige lød: Kom ind og se det! Og det synes jeg, du skal gøre. Åbningstiderne har du herunder, men jeg kan oplyse, at der vil være fri adgang på fredag fra klokken 19. Jeg kan dog ikke afvise, at der vil være trængsel på stedet.

De “normale” åbningstider er som følger:
Onsdag og torsdag: Fra klokken 16 til 01
Fredag: Fra klokken 14, DJ fra 16 til 19 og åbent frem til klokken 02.
Lørdag: Fra klokken 12 til 02

Yderligere information? Så kan du “like” Balthazar på Facebook her <–

 

Tosset med champagne og bobler? Så læs de mange andre artikler her <–

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

3 comments

Rune 23. oktober 2012 - 09:02

“Og du skal ikke være ræd for at kigge forbi. man har bevidst undladt at hyre en eller flere sommelierer”

Så ingen sommelierer, altså fagfolk, er pludselig noget positivt, der gør at folk ikke skal være bange for at komme? Skal man være bange for sommelier? Skal man være bange for kompetent rådgivning?

Reply
nicolaiklingenberg 23. oktober 2012 - 09:06

De to sætninger hænger som sådan ikke sammen – men jeg har ladet mig fortælle, at selvom der ikke er sommelierer på stedet, så er personalet ført godt ind i champagnerne og kan således rådgive om “boblerne”. Og nej – man skal ikke være bange for kompetent rådgivning – uanset hvilken titel der måtte være eller ikke være. Men kig forbi, og lad mig høre, hvad du synes. 🙂

Reply
Rune 23. oktober 2012 - 10:22

Det vil jeg gøre. Hvorfor har man ikke ansat sommelierer? Et spørgsmål om penge?

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk