Home Kluns 20 år med Axel – og op til 25 % i rabat

20 år med Axel – og op til 25 % i rabat

written by Nicolai Klingenberg 24. april 2013
Pin It

I år fylder Axel 20 år. Altså samarbejdspartneren udi ekvipering. Det hele tog sin start i 1993 i Aarhus. Her var missionen at trække stilbevidste mænd til forretningen, og i forretningen ville man tilbyde kunderne klæder fra de førende modehuse i verden. To årtier senere – altså i dag – er devisen den samme. Og to årtier skal fejres – det kommer selvsagt dig til gode…

Et udsnit af

Et udsnit af den højaktuelle publikation

Udover en række tilbud til eksisterende såvel som nye kunder, har team Axel produceret en sæson-aktuel lookbook. Virkelig? Ja. Men hvor kan man få den? I Axel forretningerne så klart. Der er produceret 1.000 eksemplarer, og de er “ude” nu. Når du det ikke? Bare rolig. Du kan nemlig også bladre i den virtuelt. Det foregår lige her.

He's got the look

He’s got the look

Uanset om du kender Axel eller ej, er jeg ganske vis på, at du kan finde noget, der falder i din smag. Og for det ikke skal være løgn, så er der op til 25 % rabat på udvalgte varer i forbindelse med jubilæet.

sdf

Snapshots fra look-booken. Hent den før din nabo…

 

Du finder jubilæumstilbudene her

 

Kender du andre, der er kunne tænke sig herlige priser? Så synes jeg da, du skal trykke på Like eller Twitter knappen. Der er dog ikke rabat på nogle af disse knapper.

Pin It

You may also like