Home EkviperingKluns 20 år med Axel – og op til 25 % i rabat

20 år med Axel – og op til 25 % i rabat

by Nicolai Klingenberg

I år fylder Axel 20 år. Altså samarbejdspartneren udi ekvipering. Det hele tog sin start i 1993 i Aarhus. Her var missionen at trække stilbevidste mænd til forretningen, og i forretningen ville man tilbyde kunderne klæder fra de førende modehuse i verden. To årtier senere – altså i dag – er devisen den samme. Og to årtier skal fejres – det kommer selvsagt dig til gode…

Et udsnit af

Et udsnit af den højaktuelle publikation

Udover en række tilbud til eksisterende såvel som nye kunder, har team Axel produceret en sæson-aktuel lookbook. Virkelig? Ja. Men hvor kan man få den? I Axel forretningerne så klart. Der er produceret 1.000 eksemplarer, og de er “ude” nu. Når du det ikke? Bare rolig. Du kan nemlig også bladre i den virtuelt. Det foregår lige her.

He's got the look

He’s got the look

Uanset om du kender Axel eller ej, er jeg ganske vis på, at du kan finde noget, der falder i din smag. Og for det ikke skal være løgn, så er der op til 25 % rabat på udvalgte varer i forbindelse med jubilæet.

sdf

Snapshots fra look-booken. Hent den før din nabo…

 

Du finder jubilæumstilbudene her

 

Kender du andre, der er kunne tænke sig herlige priser? Så synes jeg da, du skal trykke på Like eller Twitter knappen. Der er dog ikke rabat på nogle af disse knapper.

You may also like

2 comments

anonym 27. april 2013 - 13:07

Læser til tider dine indlæg, der til tider kan være ganske interessante om end en smule selvjøjtidlige. Men har konsekvent undret mig over om du mon kender reglerne for sponsorerede indlæg. se f.eks..:

http://www.buildingblogs.dk/blogger-kend-din-markedsforingslov-reklame-sponsorerede-indlaeg-og-gaver/

Det er nok næppe nok i ny og næ at skrive at Axel er ‘Samarbejdspartner’ – det samme gør sig jo også gældende ved indlæg om biler, rejser etc. hvor der blot er givet rabat eller lign.

Reply
nicolaiklingenberg 27. april 2013 - 16:37

Dette indlæg er på ingen måde sponseret. Men tak for info. Jeg undrer mig dog over, at du finder noget af det selvhøjtideligt? Jeg vil mene, det kan kaldes selvironisk.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk