Home Pindemadder Kom med Ron Zacapa til premiere på The Great Gatsby – kvit og frit

Kom med Ron Zacapa til premiere på The Great Gatsby – kvit og frit

written by Nicolai Klingenberg 3. maj 2013
Pin It

Den 16. maj er der dansk premiere på genfilmatisering af F. Scott Fitzgeralds klassiske bestseller ”˜The Great Gatsby’. Filmen er instrueret af Baz Luhrmann og har Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire og Carey Mulligan i hovedrollerne. Så langt, så godt. Hvad siger du til at komme på premierer på filmen sammen med en ven eller veninde? Og få lidt godter til ganen i form af den prisvindende Ron Zacapa rom? Er du klar? Så skal du bare sende en mail…

Der var stil på drengen i tyverne - og det kan der også blive til premieren...

Der var stil på drengen i tyverne – og det kan der også blive til premieren…

Leonardo DiCaprio spiller levemanden Jay Gatsby, der midt i de brølende 1920’ere lukker den spirende forfatter Nick Carraway (Maguire) ind i varmen blandt overklassen på Long Island. Her holder Gatsby aften efter aften ekstravagante fester i håbet om at genvinde ungdomskærligheden Daisy (Mulligan), der er Nicks kusine. Hvordan det går, kan du se med egne øjne på det store lærred.

Du kan komme med til premieren på The Great Gatsby. I samarbejde med Ron Zacapa, der er en af verdens fineste rom fra Guatemala, inviterer My-Pleasure.dk 40 læsere + ledsager med til premieren.

Forvent udskænkning af - og skål i - Ron Zacapa

Forvent udskænkning af – og skål i – Ron Zacapa

Det foregår torsdag d. 16. maj kl. 20.30 i galleriet på 1. sal i Palads Teatret, Axeltorv 9, 1609 København V. Her serveres der Ron Zacapa, forskellige desserter og chokolade inden filmen vises kl. 21.30.

Snapshot fra filmen...

Snapshot fra filmen…

Tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet i kommentarfeltet herunder – husk at skrive din e-mail adresse. Vi bekræfter din tilmelding via mail.

En teaser for filmen? S’gerne!

På gensyn – eventuelt i passende ekvipering…

Pin It

You may also like