Home PindemadderBobler Tre nye på Balthazar Champagne Bar

Tre nye på Balthazar Champagne Bar

by Nicolai Klingenberg

En læser efterlyste lidt nyt om cocktails, og man skal – som oftest – lytte til, hvad der bliver sagt. Omend du ikke får den helt konkrete opskrift, så afslører vi i dag tre nye frækkerter, der er på kortet hos Balthazar Champagne Bar. Det er den rare – og velshakende – Jannick Gram, der står bag løjerne. Bliv lækker-tørstig i dagens indlæg.

Det handler om mere end kæmpe flasker champagne - det handler også om champagne-cocktails, der koster mindre, og som er lavet med stolthed. Blandt andet af Jannick Gram.

Et ældre foto af Gram, men han står mindst lige så skarpt i dag.

Take it away Gram:
Vi åbner op for sommerens cocktailkort, og i dette indlæg handler det om denne sensommers nye cocktailkreationer. Du får med andre ord et smugkig på tre nye vidundere, men der er endnu mere at komme efter: Det nye cocktailkort når Balthazar den 1. august, og det kort byder på intet mindre end 15 nye drinks til stamgæster såvel som nytilkomne.

#1 Flaming Zacapa Swizzle
Ved at flambere den udsøgte Zacapa 23 rom har vi formået at få det bedste frem i smagen, og her giver vi et bud på hvordan “a drink and a show” burde præsenteres.
Kodeord? Sommerfrisk – brændt – eksotisk
Ingredienser? Zacapa 23, ahornsirup, frisk lime, mango sorbet

Flaming Zacapa Swizzle

Flaming Zacapa Swizzle

#2 The Emperor’s mistress
Sommeren er over os, og det kræver væske i rigelige mængder. Derfor har vi kreeret en letfordøjelig, tør og frisk drink med 100% Blå Agave Arette Blanco Tequila, Hven summer schnapps, frisk citron, sukker samt Brut Champagne

The Emperor’s mistress

The Emperor’s mistress

#3 Champagne High Tea
Inspireret af den traditionelle high tea i London præsenterer vi hermed en drink med vores egen champagneskum, hvor hvid Bacardi Superior Rom, lime, honning og Kusmi ”œBe Cool” teblanding, danner rammerne for en visuelt appelerende og velsmagende cocktail.

Champagne High Tea

Champagne High Tea

Det var “teaseren”. Den store udfordring vil selvsagt være at finde en favorit – og formå selv at lave den i hjemmet og ramme samme resultat.

Tørstig? Så besøg Balthazars hjemmeside her eller smut ind forbi

 

Mere My Pleasure? Klik her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.