Home PindemadderBobler Tre nye på Balthazar Champagne Bar

Tre nye på Balthazar Champagne Bar

by Nicolai Klingenberg

En læser efterlyste lidt nyt om cocktails, og man skal – som oftest – lytte til, hvad der bliver sagt. Omend du ikke får den helt konkrete opskrift, så afslører vi i dag tre nye frækkerter, der er på kortet hos Balthazar Champagne Bar. Det er den rare – og velshakende – Jannick Gram, der står bag løjerne. Bliv lækker-tørstig i dagens indlæg.

Det handler om mere end kæmpe flasker champagne - det handler også om champagne-cocktails, der koster mindre, og som er lavet med stolthed. Blandt andet af Jannick Gram.

Et ældre foto af Gram, men han står mindst lige så skarpt i dag.

Take it away Gram:
Vi åbner op for sommerens cocktailkort, og i dette indlæg handler det om denne sensommers nye cocktailkreationer. Du får med andre ord et smugkig på tre nye vidundere, men der er endnu mere at komme efter: Det nye cocktailkort når Balthazar den 1. august, og det kort byder på intet mindre end 15 nye drinks til stamgæster såvel som nytilkomne.

#1 Flaming Zacapa Swizzle
Ved at flambere den udsøgte Zacapa 23 rom har vi formået at få det bedste frem i smagen, og her giver vi et bud på hvordan “a drink and a show” burde præsenteres.
Kodeord? Sommerfrisk – brændt – eksotisk
Ingredienser? Zacapa 23, ahornsirup, frisk lime, mango sorbet

Flaming Zacapa Swizzle

Flaming Zacapa Swizzle

#2 The Emperor’s mistress
Sommeren er over os, og det kræver væske i rigelige mængder. Derfor har vi kreeret en letfordøjelig, tør og frisk drink med 100% Blå Agave Arette Blanco Tequila, Hven summer schnapps, frisk citron, sukker samt Brut Champagne

The Emperor’s mistress

The Emperor’s mistress

#3 Champagne High Tea
Inspireret af den traditionelle high tea i London præsenterer vi hermed en drink med vores egen champagneskum, hvor hvid Bacardi Superior Rom, lime, honning og Kusmi ”œBe Cool” teblanding, danner rammerne for en visuelt appelerende og velsmagende cocktail.

Champagne High Tea

Champagne High Tea

Det var “teaseren”. Den store udfordring vil selvsagt være at finde en favorit – og formå selv at lave den i hjemmet og ramme samme resultat.

Tørstig? Så besøg Balthazars hjemmeside her eller smut ind forbi

 

Mere My Pleasure? Klik her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk