Home Tech Konkurrencetid – vind en Pinell Go DAB-radio

Konkurrencetid – vind en Pinell Go DAB-radio

by Nicolai Klingenberg

Tænker du, det er længe siden, det har været konkurrencetid? Det er det måske, men nu er ventetiden slut. Du kan nemlig vinde en alle tiders Pinell Go DAB-radio. Apparaturet har i øvrigt også indgang for eksterne lydkilder, så du for eksempel kan mokke mobilen til radioen og afspille et og andet med herlig lydkvalitet.

Der er lidt kubistisk, minimalistisk og industrielt over spillemaskinen, du kan vinde

Der er lidt kubistisk, minimalistisk og industrielt over spillemaskinen, du kan vinde

Fidusen med radioen her er, at den kommer med et genopladeligt batteri – når sagen er opladt, kan du efterfølgende spille løs i omtrent 24 timer. Det er ganske praktisk, hvis du kaster dig over en efterårs-picnic, eller når turen går til stranden til sommer. Måske bare en tur i haven, men du forstår pointen.

Designet er norsk, og Pinell Go har vundet flere testpriser – og i Norge er modellen kåret som den bedst sælgende DAB radio. Derudover er der mulighed for at indstille både bas og diskant separat.

"Familien" rummer flere forskellige farver

“Familien” rummer flere forskellige farver

Du kan modtage almindelig FM-radio, DAB samt det kommende DAB+, som vi overgår til i 2014, hvilket gør apparaturet fremtidssikret. Radioen har letaflæseligt OLED display, du kan tilslutte dine egne hørebøffer, mens en medfølgende rød, stofledning skaber forbindelse mellem radioen og din mobil.

Nå – der er et eksemplar på højkant. Vi snupper endnu en fotokonkurrence, og denne gang tolker du frit på ordet “lyd”. Det er ganske nemt. Du er også velkommen til at sende et foto af det sted, hvor du vil have radioen stående, hvis du synes, det andet er for svært. Du kan sende op til tre fotos til nk@my-pleasure.dk– konkurrencen løber til og med mandag den 25. november.

Måske ikke lige den rette årstid, men pointen er til at forstå

Måske ikke lige den rette årstid, men pointen er til at forstå


My-Pleasure er fremtidssikret på Facebook

Præmien er i øvrigt udlovet af den danske distributør JA Micro – www.jamicro.dk

You may also like

1 comment

Martin Aleksander 24. november 2013 - 20:46

Sådan….Flere hundrede år gammel tradition for god lyd…..akkurat som Pinell….

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk