Home Tech Vind en Marshall Hanwell højtaler

Vind en Marshall Hanwell højtaler

by Nicolai Klingenberg

Nej, nu kan der da snart ikke køres flere konkurrencer. Jo, det kan du tro, der kan. Og i dag skal du slet ikke bruge dit kamera. Du skal svare på et nærmest pinlig nemt spørgsmål. Dernæst er du med i dysten om en heftig højtaler.

Så falder sløret...

Så falder sløret…

Det er et par venligtsindede folk fra den danske shoppingportal Grannysmith.dk, som tænkte, det ville være alle tiders med en konkurrence her på sitet. Nuvel – det kan jeg kun give dem ret i. Højtaleren, der er i spil, hedder Marshall Hanwell og koster vanligvis 7.000 kroner. Der er dog julerabat i onlinebiksen, hvorfor man kan erhverve sig apparatet med en rabat på 35 %.

Gyldne deltaljer...

Gyldne deltaljer…

Da jeg ikke er det helt store lyd-orakel, kunne jeg forestille mig, at du kunne have mod på at læse lidt mere om spilledåsen. Det er i den grad muligt – du følger bare linket her www.grannysmith.dk/products/marshall-hanwell-hojttaler

Smart integration med din smartphone...

Smart integration med din smartphone…

Fint, fint – men kunne man ikke vinde højtaleren? Jo. Det er nemt. Find svaret på nedenstående spørgsmål…

Hvor mange mærker forhandler Grannysmith.dk?
1) 33
2) 40
3) 65

Send dit svar til nk@my-pleasure.dk senest fredag den 13. december.

PS: Du behøver ikke at have tatoverede hænder for at betjene apparatet. Eller for at deltage i konkurrencen.

Du ønskes held og lykke...

Du ønskes held og lykke…

Følg My Pleasure på Facebook – lige her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk