Home Medier med mere GoTraveling – et gratis magasin til din tablet

GoTraveling – et gratis magasin til din tablet

by Nicolai Klingenberg

Det er gratis, det er til din tablet, og det handler om at rejse. Mediet hedder GoTraveling, og det er dansk. Kvinden bag hedder Charlotte Rønholt, og hun giver dig med garanti rejselyst. Kvit og frit. Tak for det, Charlotte.

Ja, jeg var lidt krea og vendte motivet. Nu er det din tur til at få vækket rejselysten

Ja, jeg var lidt krea og vendte motivet. Nu er det din tur til at få vækket rejselysten

Charlotte – du står bag mediet GoTraveling. Hvad er idéen bag?
Ideen med GoTraveling var at lave et nutidigt medie, som rammer læsererne, hvor de er nu – online på deres mobil og tablets – samt at skabe noget, der passede til den NU- generation, jeg mener vi lever i, og som kræver handling her og nu.

En ekspert taler ud

En ekspert taler ud

Magasinet er gratis og bliver downloadet over 30.000 gange om måneden. Hvad har været nøglen til succes?
Hårdt arbejde, et godt netværk og samarbejde – alle, der er med i GoTraveling, deler budskabet om os via deres nyhedsbreve, websites og  sociale medier. At jeg fik GoTraveling med i Go’ Morgen Danmark, lagde bestemt også en god bund – at vi var de første i verden til at lave et interaktivt gratis rejse-tabletmagasin, gav heldigvis også god omtale i blandt andet Børsen. Vi er selv meget aktive på sociale medier, rejsemesser og ja vi er gratis. Gratis er det nye sort 😉

At rejse er at...

At rejse er at…

Hvordan vil du beskrive indholdet overfor en potentiel, ny læser?
GoTraveling inspirerer dig til at tage ud at rejse med levende interaktivt  indhold. Vi skriver ikke om Eiffeltårnet i Paris, men hellere om den lille lækre lokale vinbar, de lækreste restauranter som franskmændene forsøger at gemme for sig selv – GoTraveling er autentisk og ikke blot en turist guide. Vi tager dig med hele vejen med lækre videoer og lyden af bølgerne, der bruser ind på stranden, eller sneen, der knitrer under skiene. GoTraveling er for dig, som vil lidt ekstra.

How to get it.. Afsted til Appstore eller Google Play med dig.

How to get it.. Afsted til Appstore eller Google Play med dig.

Hvad kan vi forvente at se fremadrettet fra GOTraveling?
– GoTraveling skulle gerne ud at vokse på det internationale område – vi ligger jo i App Store og Google play, som alle i verden har adgang til, så mon ikke nogle flere sprogversioner kunne dukke op. Designmæssigt vil vi også udfordre os selv og benytte det interaktive mere og mere.

Inspireret...?

Inspireret…?

Hvordan mener du, at fremtiden ser ud for de trykte medier?
– Trykte medier – uha, jeg synes det bliver spændende at følge aviserne, som kæmper en hård kamp for at holde sig i live. Jeg tror, at det trykte medies tid har været, og nu må vi fange læserne, hvor de er. Specialmagasiner vil nok være det trykte medie, der kan holde sig i live længst. Men jeg tror nu, at det trykte medie stille og roligt bliver en uddøende race.

Der er også plads til rejserelateret stof, som ikke kun handler om den endelige destination

Der er også plads til rejserelateret stof, som ikke kun handler om den endelige destination

Hvad har været den største force ved at satse på det elektroniske?
Vi rammer nu-generationen, og der kan handels direkte på alt, du læser i GoTraveling – du kan booke din rejse direkte fra annoncerne, bestille dit hotel værelse og komme direkte tilbage i magasinet. Vi kan arbejde med lyd, video og bevægelser, således at læseren hele tiden selv aktivt skal gøre noget for at læse magasinet. De skiftende priser – som tidligere har været et stort problem for flyselskaber og rejsebureauerne – er ikke noget problem hos, da der linkes direkte til deres websites, så alt altid er opdateret. Alle udgaver ligger som sagt i APP Store og Google Play til evig tid, og tidligere udgaver får fortsat downloads, så annoncørernes investering er altid aktiv.

 

Oase-tid

Oase-tid

Tre hurtige til Charlotte:

Hvor gik din sidste rejse til?
– Min sidste tur gik til Marrakesh og Agadir i december, dejlig blanding af arbejde og afslapning med en god kollega.

Hvad byder resten af din vinter på?
– Resten af min vinter skal gå med arbejde og at træne – jeg elsker mit arbejde og at rejse, så det er en heldig kombi. Måske det også bliver til en smuttur til varmen, da jeg ikke er så vild med vinteren her hjemme.

Kvinden bag - Charlotte Rønholt.

Kvinden bag – Charlotte Rønholt.

Hvad drømmer du om for tiden?
– Jeg drømmer om at kunne gøre GoTraveling til en international succes, men også glade kunder og at inspirere læserne ud på deres livs rejse. Jeg vil også gerne fortsætte med at leve af det, jeg elsker at lave.  Jeg drømmer om at komme i mit livs bedste form, og de vanvittig mange timer i Energii, må sgu meget gerne snart pay off 😉 Livet skal være sjovt og udfordre en konstant.

Rejs med til Facebook her

You may also like

1 comment

Laura Græns 25. februar 2014 - 09:51

Inspirerende interview! Jeg faldt selv over GoTraveling for nogle måneder siden, og jeg er virkelig også vild med den måde de henvender sig til “on-demand”-generationen på. Ligesom Netflix og hvad der nu ellers er, som netop gør det muligt for os at se hvad vi vil – hvornår vi vil, så rammer GoTraveling også det. For mig var det en nat jeg ikke kunne sove, hvor jeg så fandt magasinet – jeg havde nok ikke gået ned i den nærmeste kiosk for at købe et magasin midt om natten, men med iPad og online udgivelse er der bare helt andre muligheder. Jeg glæder mig til at se hvordan de gængse magasiner og aviserne tackler det fremover 🙂
/Laura – http://www.afterglobe.dk

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk