Home PindemadderBobler Grant's Whisky lancerer stemningsfuld app – det skal fejres

Grant's Whisky lancerer stemningsfuld app – det skal fejres

by Nicolai Klingenberg

For over et årti siden, skrev jeg en kort artikel til et trykt medie. Det handlede om en pejse-dvd, som jeg var svært begejstret for. Og det var der mange andre, der også var. Sådan en dvd var måske ikke dyr, men ej heller gratis. I dag? Der er sagen en ganske anden. Grant’s Whisky har kreeret en svært stemningsfuld og gratis app, som vi skal se nærmere på. Og så kan du vinde en flaske whisky. På fire en halv liter.

Kreativ og elektronisk afslapning.

Kreativ og elektronisk afslapning.

Det herlige tiltag er skabt i samarbejde med en nordisk, kreativ dup, som består af Gustaf Wollin og svenske Daniel Takacs – førstnævnte er industriel designer og har uddannelsespapir fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, mens svensken er anerkendt filmfotograf.

Hjemmeskudt

Hjemmeskudt

Kort fortalt er app’en en oplagt stemningsskaber – den byder på 12 film af forskelli karakter, og du får blandt andet fire naturfilm (nej, ikke den slags), to New York film samt fem smukke strimler fra whiskyproduktionen (det skal se – og er smukt). Den tolvte sag er en levende pejs, der er optaget på Grant’s destilleri i Skotland i den ovn, der tørrer malten, som giver whisky sin røgede karakter. Forvent også  lyd på alle løjerne, og har du noget musik, fra fx Spotify eller iTunes, du er særlig glad for, kan du også smide det i spil.

Behind the screen

Behind the screen

– Sammen har vi skabt et produkt, der opfylder en funktion og har en værdi for brugerne. Vi rejste rundt sammen i lidt over en måned for at finde de perfekte steder og brugte ekstra tid på at skabe en kvalitativ og filmisk følelse. Af de tolv film som projektet resulterede i, er min personlige favorit City Mirage – den ene af ”‹”‹de to New York –film., lyder det fra Gustaf Wollin.

New Yorker moment

New Yorker moment

I nyhedsskrivelsen lyder det desuden, at “Our Reward” handler om afslappende belønning – at give os selv et frirum: nyde en whisky, lytte til musik mens film fra New York, Sveriges ødemark eller en opdateret udgave af pejsen spiller på din tablet, telefon eller tv-skærmen. Skal du lige se, hvordan den virker? Jamen værsgo.

Du skal også have et par bevingede ord om Grant – her er der tale om en skotsk blended whisky, som befinder sig blandt ”‹”‹verdens bedst sælgende spiritus. Biksen er stiftet i 1887 af William Grant, og man har ikke fiflet meget med opskriften siden da – og der er stadig tale om et familieejet selskab, som formår at sælge en flaske whisky i sekundet. Døgnet rundt.

Det ER godt gået. Og lavet. Bevares, det er en gimmick, men det er gennemarbejdet, og man fornemmer fint, at der har været dygtige folk med passioner i spil. Og det skal vi selvsagt fejre med en konkurrence. Jeg har fået lov til udlodde en ordentlig flaske, som rummer intet mindre end fire en halv liter whisky. Dermed skulle vinderen have ædle dråber nok til at kunne nyde samtlige film på repeat og sågar i selskab med venner.

Præmien...

Præmien…

Vil du deltage? Så sender du blot minimum ét og maksimum tre stemningsfulde fotos til nk@my-pleasure.dk senest den 6. april.

Uanset om du vinder eller ej, bør du downloade app’en til din Mac-enhed her: , mens Android brugerne skal klikke her

Følg My Pleasure på Facebook her

You may also like

0 comment

nicolaiklingenberg 22. april 2014 - 17:05

Stort tillykke til Mads H., som vandt konkurrence med dette skud!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk