Home PindemadderBobler Grant’s Whisky opfordrer til tak – og har kreeret en #IOU film

Grant’s Whisky opfordrer til tak – og har kreeret en #IOU film

by Nicolai Klingenberg

I 1886 valgte Willam Grant at satse på whisky. Sammen med sine syv sønner og to døtre (Willam har vist lavet andet end whisky med den flok på CV’et) byggede de deres eget destilleri. I dag skriver vi 2014, og flere generationer har været i spil siden begyndelsen. På årsbasis sælger Grant’s over 54 millioner flasker, men det er ikke sket uden hjælp…

Det handler om venskaber - og om at sige tak...

Det handler om venskaber – og om at sige tak…

Netop det faktum, at man sjældent kommer rigtig langt uden hjælp er egentlig essensen i den film, som du får at se i dag. Med fokus på de tre ord I owe you, opfodrer Grant’s dig og andre til at sige tak. Det kan være overfor venner, familien eller på arbejdspladsen – eller på alle tre fronter for den sags skyld.

Oh thank you...

Oh thank you…

Man har sågar gjort det ultrakort og moderne ved at pakke kampagnen ind i fire “karakter”: #IOU. Kampagnen har også valgt at fokusere på det faktum, at mænd efter sigende kan have svært ved at sige tak – nogle mere end andre, men der er måske noget om det. Og kan vi i øvrigt opnå succes helt og aldeles på egen hånd? En idé er en ting, og den kan godt blive til en succes, men mon ikke det, at føre den ud i livet eller modificeringen under vejs kan skyldes en anden? Ganske givet.

Udstoppet takkesigelse - se videoen, så giver det mening.

Udstoppet takkesigelse – se videoen, så giver det mening.

Derudover er de bløde værdier. Måske har din ven sat dig op med hende, du ligger og smiler til i sengen? Eller blev du opfordret til at søge et job, fordi “en anden” mente, at du nemt kunne klare det? Der er i hvert fald muligheder nok for at finde en anledning til at takke en, der har hjulpet dig. Derudover er det altid rart at dele en succes med andre.

Grant’s Whisky påpeger desuden en traditionelle opfattelse, som går på, at mænd til tider kan have lidt svært ved at udtrykke deres følelser, da det kan opfattes som knapt så maskulint. Personligt har jeg dog ingen vanskeligheder ved den slags, men jeg kender til gutter, der har svært ved at udtrykke følelser.

Det her minder mig om en tur med Kasper og Berto...

Det her minder mig om en tur med Kasper og Berto…

Herunder får du så #IOU filmen. Den følger en gruppe venner igennem afgørende perioder i deres liv, hvor de er der for hinanden. Den er absolut humoristisk, og det slås fast, at det hverken behøver at være formelt eller akavet at sige tak. Det kan være så simpelt som at hæve glassene og skåle for alt det, vi opnår med hjælp fra hinanden.

Det var ord og fotos. Jeg kan ikke afvise, der følger en konkurrence, men indtil da kan du da sige tak til en, der dukkede op i dine tanker, da du læste og eller så ovenstående. Tak for du læste med – det er med til at gøre My Pleasure til en succes.

Læg vejen forbi My Pleasures side på Faceren her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk