Home Ure Lynkonkurrence – vind to Skagen ure

Lynkonkurrence – vind to Skagen ure

written by Nicolai Klingenberg 5. december 2014
Pin It

Ved du hvad? Det er snart den 2. søndag i advent, og det fejrer vi med en lynkonkurrence, hvor du kan vinde to Skagen ure. Et til ham. Og til hende. Du kan jo deltage, hvis du selv er tosset med sagerne, eller hvis du lige ved, hvem der ville blive glad for sådan en julegave. Og så er det nemt at deltage.

Dagens duo, der er på højkant

Dagens duo, der er på højkant

Herreuret går under navnet Ancher, og du får en guldbelagt urkasse med en diameter på 40 millimeter. Er der chronograph i? Sørme ja. Det er slankt, ganske klassisk og har en værdi af 1.598 kroner. Dameuret hedder Gitte, men du må kalde det lige, hvad du lyster. Her får du en diameter på 38 millimeter, guldfarvet urskive og to visere, og så skal du vide, at begge ure kommer med sort læderrem. Dameuret har en værdi af 1.098 kroner.

Ancher

Ancher

Gitte

Gitte

Skagen blev etableret lige omkring 1989 af to danskere. Vil du vinde urene? Så smider du bare en kommentar i feltet under artiklen med navnet på parret, der etablerede brandet – og som er at finde på dette herlige foto.

 

For mere end to årtier siden lød det første startskud til Skagen Designs

For mere end to årtier siden lød det første startskud til Skagen Designs

Du kan også følge Skagen Design på Facebook her

My Pleasure på Facebook <– tryk her

 

Pin It

You may also like