Home Ure H. Moser & Cie. unikke ure gemmen 187 år

H. Moser & Cie. unikke ure gemmen 187 år

by Nicolai Klingenberg
Pin It

I 1828 fik en mand en god idé. Han ville gerne lave sit eget urfirma. Manden hedder Henrich Moser, og urfirmaet eksisterer den dag i dag. Navnet er H. Moser & Cie., og medarbejderstaben tæller omkring 50 passionsfulde folk. Dissse 100 hænder producerer årligt omkring 1.000 ure, og firmaet gør sig også i en flot egenproduktion af helt små dele. Det fejrer vi med en video.

En flot H. Moser & Cie.

Men først et foto af en flot H. Moser & Cie. sag

Som du vil se i videoen herunder, så er man ikke bare stolt af at fremstille stort set alt “in house”, men man slår sig også på, at urene er for dem, der ikke så gerne ser, at deres ure hænger på gud og hvermands håndled.

Er det god marketing? Jeps. Jeg bliver i godt humør af videoen, jeg bliver nysgerrig, og jeg bliver imponeret. En god succesindikator er – hvis du spørger mig – om man ryger videre udi en søgning på H. Moser & Cie. (brugt)priser.

Kasse af platin og med Perpetual Calendar

Kasse af platin og med Perpetual Calendar

Det var ordene. Og filmen. Følg My Pleasure på Facebook her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk