Home EkviperingKluns NN07 drog til Los Angeles

NN07 drog til Los Angeles

by Nicolai Klingenberg

Et af de herrebrands jeg holder mest af at følge, er NN07. En ting er tøjet, men en endnu væsentligere del er præsentationen af en ny kollektion. Det handler hverken om spektakulære show på catwalken, anerkendte modeller eller stående klapsalver, men i stedet om at besøge en destination, finde lokale mænd til at præsentere tøjet og jagte gode historier. Og nu har de gjort det igen.

En ny kollektion - og en ny by.

En ny kollektion – og en ny by.

NN07 holdet har det lidt, som jeg også har det: De elsker at finde gode historier. Og ditto mennesker. Denne gang møder vi for eksempel Dylan Johnson, som har været selvstændig barber i over et årti. Og Dylan poserer vist i nogle af NN07s nyheder, men det synes oprigtigt og ikke iscenesat.

Barberen

Barberen

I forbindelse med de mange rejser, det efterhånden er blevet til, formår NN07 at udvikle deres koncept fra gang til gang. I dag ender de ofte op med at skaffe en række tips til deres destinationer i form af restauranter, barer og almene tips til for eksempel transport og drikkepenge.

Manden her hedder Augustine Myint og blev spottet i en hatteforretning, hvor han arbejder

Manden her hedder Augustine Myint og blev spottet i en hatteforretning, hvor han arbejder

Jeg husker ikke, hvornår den første film blev til, men den, jeg husker tydeligst, var fra Island. Den efterfølgende bed sig ikke lige så hårdt fast i hukommelsen, men den seneste sag fra Los Angeles er absolut et kig værd. Du får den lige her:

NN07 er reelle klude. Der er ikke noget, der stikker ud eller hørmer af “nu og her mode”. Det er ikke bare noget, jeg påstår, men noget jeg ved. Og når du giver deres slogan en lille tanke, så siger det sig selv: Originals of tomorrow. I øvrigt mener jeg, at man heller aldrig har præsenteret en eneste beklædningsgenstand i farven sort.

Men ved du, hvad de har gjort i år? De har lanceret en polo. Jeg vover påstanden og siger, at det er den første, men jeg kan tage fejl.

Polo og solnedgang. Eller opgang.

Polo og solnedgang. 

Til gengæld er Samuel ikke bare en skjorte, men en klassiker hos NN07. 14 sæsoner har Samuel eksisteret, og “han” har været vist på 19 personligheder gennem tiden – i katalogerne altså. Langt flere i virkeligheden. Man har med tiden justeret en lille smule på Samuel, mens pasformen skulle være den samme.

Samuel siddende på en mand ved navn Collin Tokarsky

Samuel siddende på en mand ved navn Collin Tokarsky

I et tidligere indlæg slog jeg et slag for Eero Aarnios Bubble Chair, som et ku’ godt møbel, og sørme om denne hængende frækkert ikke er havnet i det nye katalog. Jeg kan genkende et hotel i brochuren, som jeg har boet på, da jeg var i Los Angeles for en håndfuld år eller to siden. Navnet er The Stanadard.

Eero Aarnios buble chair - vistnko skudt på The Standard Hotel

Eero Aarnios buble chair – vistnko skudt på The Standard Hotel

Ved selv samme pool har jeg godtet mig med en sjus eller to og et herligt måltid mad, som bestod af den noget feminine spise cæsar salat. Absolut vigtig viden.

Standard pool

Standard pool

Klæderne er så småt på vej ud til både webshoppen, flagship-butikken og forhandlerne, og der skulle nok være en ting eller to, der kunne friste.

My Pleasure frister med daglige inputs på Facebook lige her

 

 

You may also like

1 comment

Felix Sanchez 10. februar 2015 - 09:48

Det her er sgu cool: “..om at besøge en destination, finde lokale mænd til at præsentere tøjet og jagte gode historier”.

Virkeligt god stil. Og fordi jeg synes så godt om det, har jeg lige været hele deres kollektion af skjorter igennem. Skal klart have mig en NN.07 skjorte.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk