Home PindemadderBobler Succes – medio 40'erne

Succes – medio 40'erne

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Det var på tide at de gamle gutter skulle mødes igen. Det var alt for længe siden, og hver især var de klar på at udlevere de interne forretningseskapader, hvor den ene ganske givet ville være bedre end den anden. Og der blev ikke smurt tyndt på. Nok nærmere tykt. De slog sig ned på den vanlige – her var de kommet siden uddannelsesdagene, og selvom flere var faldet fra bøgerne, havde de holdt ved hinanden. Og stamstedet. En havde mødt sin kone her. En anden havde mødt en elskerinde for ti år siden. Hun var i øvrigt stadig en del af hans repertoire og gik under navnet Sirenen, da hun yndede at ytre sig skingert, når de sås på forskellige sikre matrikler.

Det sædvanlige. Tak.

Det sædvanlige. Tak.

Klokken var henved 20, og flokken kørte det klassisk som vanligt: Negroni til hele bordet. Du ved den med Campari, gin og den røde vermouth. Der blev skålet, og en lagde ud med at fortælle om en ”œhandel der var lige ved at falde på plads”. Han kunne desværre ikke sige mere af hensyn til sælger, som var ”œblandt top ti – i verden”. En anden var lige ved at skrive under på en ”œtransportpakke”, som involverede yacht og bil. Godt nok havde begge til huse i Syden, men hvad gør det, når vejret alligevel altid er tåbeligt i Danmark. Den tredje vidste, at det hele mere handle om det pure opspind end det pure guld. Han vidste ydermere, at han selv var nær en konkurs. Det rørte ham ikke længere. Han havde indset det for længst. Nu ville han lave noget ganske andet, men han ville altid holde ved gutterne. Deres løgne fik ham til at føle sig som et bedre menneske.

Historien er fiktiv og præsenteret i samarbejde med Campari – læs mere om dem her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk