Home Tech HP Spectre 13 – verdens tyndeste laptop er på vej

HP Spectre 13 – verdens tyndeste laptop er på vej

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Hvis du kan lide slank elektronik, så er det nu, du skal pudse skærmbrillen og følge med. Det forholder sig nemlig sådan, at HP har lanceret en slank datamat. Faktisk verdens tyndeste bærbare på markedet, som det ser ud nu. Der er tale om et premium-produkt, og produktet forventes at ramme Danmark til juni…

Det lover da så fint det her, hvis du spørger mig...

Det lover da så fint det her, hvis du spørger mig…

Faktisk vil HP lancere mere end en computer til juni, men lad os tage udgangspunkt i toppen af kransekagen, som i dette tilfælde består af en slank, slank CBC-fræset “skal” af aluminium. Tykkelsen er sølle 10,4 millimeter, som svarer til tykkelsen på et AAA batteri. Designet af laptop’en er ikke tilfældigt, men et resultat af et samarbejde med designerne Tord Boontje og Jess Hannah.

Fjerlet. Eller tæt på

Fjerlet. Eller tæt på

Du kan ydermere opgradere din HP Spectre 13 med en fuld HD skærm på 13,3 tommer (som går fra kant til kant) og en lydløsning fra Bang & Olufsen, mens de tekniske processorer stammer fra Intel og har betegnelserne i5 og i7. Her kommer jeg en smule til kort, men HP lover, at disse betegnelser dækker over en væsentlig højere ydelsesgrad i forhold til, hvad lignende computere rummer.

Når datamaten rammer Danmark, vil der selvsagt være danske taster

Når datamaten rammer Danmark, vil der selvsagt være danske taster

Smider du datamaten på vægten, vil den veje 1,1 kilo – den lave vægt skylde blandt andet en kulfiberbund, men designet har også fået plads til en fin kobberdetalje og en nytænkt hængselsløsning. Batteritiden lyder på op til ni en halv time og leveres af et hybridbatteri af to dele. Du kan få op til otte gigabyte hukommelse, og du kommer ikke til at brænde lårene grundet Intels eget hyberbariske kølesystem, som jeg ikke skal kloge mig yderligere på.

Som lovet: En kobberdetalje

Som lovet: En kobberdetalje

HP Spectre 13 kommer til at koste fra 11.999 kroner, og kan konfigureres på et hav af forskellige måder. Historien er i øvrigt sponseret, men lavet på eget initiativ.

Der fedt indhold på Facebook her

Pin It

You may also like

2 comments

David Lasse Bruun 15. april 2016 - 21:33

Mere indhold i den her boldgade. Evt. hvor du decideret har haft bæstet i hånden og giver et førstehåndsindtryk fremfor bare en “heads up” 🙂

Reply
nicolaiklingenberg 16. april 2016 - 12:56

Tak for feedback, David! Det er noteret. Måske en event, hvor folk kan komme og se og banke let på apparatet?

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk