Home PindemadderBobler Da Nicolas Winding Refn fik frie tøjler til Hennessy X.O Odyssey

Da Nicolas Winding Refn fik frie tøjler til Hennessy X.O Odyssey

by Nicolai Klingenberg

Her skal det handle om et eksklusivt produkt, som Nicolas Winding Refn har kreeret en film til. Nicolas fik nemlig carte blanche, da han skulle skabe en film for cognachuset, Hennessy og deres X.O. Cognac. Filmen får du at se i dagens historie.

Backstage. Tag det som en teaser for filmen, som du finder længere nede.

Backstage. Tag det som en teaser for filmen, som du finder længere nede.

Det visuelle resultatet er pakket ind under titlen Hennessy X.O Odyssey, og den strimmel får du herunder. Skru op for lyden – og skænk dig gerne noget passende i glasset.

Men hvad har været med til at inspirere Winding Refn til skabelsen? Jo, nu skal du høre! Han fik fingrene i husets egne smagsnoter, som var nedfældet på papir, hvorefter han tolkede disse noter på filmisk vis, hvilket giver fin mening, eftersom smag og indtryk altid er individuelt hos den, der nyder. Uanset om der er tale om cognac eller film.

Nicolas Winding Refn i et ikke tørlagt øjeblik

Nicolas Winding Refn i et ikke tørlagt øjeblik

Afslutningsvis skal du vide, at Nicolas Winding Refn ikke havde drukket alkohol i over 25 år, men da optagelserne til Hennessy X.O Odyssey var i kassen, smagte han på den fine sag. Ikke overraskende har han meldt ud, at han var svært begejstret for smagen. Og at han i øvrigt drikker den “ren” – og dermed uden is.

Der har vi anledningen til filmen.

Der har vi anledningen til filmen.

Historien er præsenteret i samarbejde med Hennessy.

My Pleasure er havnet på Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk