Home Rejser Den med åbningen af Story Hotel i Malmø

Den med åbningen af Story Hotel i Malmø

by Nicolai Klingenberg

I sidste uge tog min søn, kæreste og jeg til Malmø. Anledningen var simpel: Vanessa, som jeg traf for år tilbage, havde fået et nyt job. Hvor tænker du? Det skal jeg sige dig. På Story Hotel i Malmø. Men er det ikke nyt? Jo, det kan du tro. Vi var faktisk de første til at overnatte på hotellet. Men det er mere end et hotel. Jaså? Nemlig.

Sådan ser det ud udefra. I tegnet form.

Sådan ser det ud udefra. I tegnet form.

Faktisk er det ikke Story, der kan tage hele æren for “det nye”. Det forholder sig nemlig således, at bygherren har tænkt lidt nyt. Derfor finder du i dag en stor bygning i et “upcoming” område af Malmø. Her har Story Hotel lagt sig ind på tre-fire etager. Eller omkring 100 værelser om du vil. Plus en restaurant på “toppen” med flot udsigt. Og nå ja – en omgang lobby feel good i bunden.

Lobbyen. Lidt oppefra.

Lobbyen. Lidt oppefra.

Hvad så med resten? Jamen det skal jeg sige dig. De andre etager er til leje – og de første “andre” er allerede flyttet ind. Hvem? Nogle firmaer. Vistnok også noget medierelateret. Og så ligger der faktisk en uddannelsesinstitution i nærheden, og de kommende uddannede M/K’ere er velkomne (samt alle andre i nærheden) til blot at droppe ind og bruge lobbyområdet til kaffeslabberas, mødehalløj og lignende aktiviteter.

Receptionen

Receptionen

Slæng dig.

Slæng dig.

Men hvad med værelserne? Jo altså, vi havde til huse på 11. etage. Sikke en udsigt du. Vi kunne se vand, havn og forbipasserende trafik. Men før vi kom ind, så tastede vi en kode ved døren. Det tiltag er en afløser for nøglekortet, og koden fås for eksempel på sms kort før indtjekning. Det er smart. Og har du travlt, når du skal hjem, så kan du faktisk selv tjekke ud i lobbyområdet, efter (vel)overstået ophold.

TV, seng og udsigt

TV, seng og udsigt

Betyder det så, at bemandet betjening er sparet væk? Nej. Og tak for det. Men hvor mange stjerner har Story Hotel? Ingen. De har frabedt sig at søge om sådanne. Nyt, nyt, nyt.

Ryger du ind på værelse 1112, skal du vide, at min søn er placeret som baggrund på telefonen. Så længe det varer.

Ryger du ind på værelse 1112, skal du vide, at min søn er placeret som baggrund på telefonen. Så længe det varer.

Stilen? Den er industriel. Blottede beton lofter, stram møbel stil og synlige kabler her og der. “Sådan New York agtigt?”. Næh. New York er jo mere end det. Men læg romantik forventningerne på hylden, og nyd udsigten i stedet.

The Raindrop Bathroom

The Raindrop Bathroom

The Raindrop Room

The Raindrop Room

Indvielsen forløb flot og uden drama, men med talrige flotte pindemadder og en ditto udskænkning (i Sverige – havde du nogensinde forestillet dig det?) kom efteråret flot til Story Hotel.

Mingling.

Mingling.

Vi begyndte i lobbyen, og vi endte på toppen. Og så på værelset. Næste morgen gik turen til toppen, hvor vi spiste morgenmad. Det gjorde Frede fra Euroman også. Jeg fik sågar hilst på hans børn og frue. Det var mægtig fornøjeligt. Således blev til knapt 24 timer i Malmø.

Her kan du spise morgen, middag og aften

Her kan du spise morgen, middag og aften

Skal du på de samme kanter, så synes jeg, du skal give hotellet et forsøg. Du kan gå til alt – omtrent otte minutter tog det at komme til centrum (og det var med barnevogn). Du skal ydermere vide, at den svenske krone er i din favør for tiden.

Skal det være stort? Alle tiders. Det kan også lade sig gøre. Her i form af en suite sag, som går under navnet The Large Ocean

Skal det være stort? Alle tiders. Det kan også lade sig gøre. Her i form af en suite sag, som går under navnet The Large Ocean

Du kan læse mere om Story Hotel Malmø her

My Pleasure indvier hotelsenge og kører den ind med Kalles Kaviar her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk