Home Tech Der hvor alle morgener begynder

Der hvor alle morgener begynder

by Nicolai Klingenberg

I den spæde sommer havde jeg en kaffemaskine under lup. Den kom fra Siemens – og det gør den sådan set stadig. Her skal det endnu engang handle om maskinen, men knapt så meget om teknik og strøm. I stedet skal det handle om noget, der er blevet til et ritual…

Godmorgen!

Hver morgen forholder det sig nemlig sådan, at jeg trasker ind til kaffemaskinen. Af og til med min søn på armen. Klokken kan være alt mellem 6.30 og 8.00 (vores søn sover faktisk ganske længe – bliv venligst ved), men parolen er den samme: Et opstart af maskinen, et tryk på “coffee”, kværnen kører, vandet varmes og vupti – så er der morgenkaffe. God? Det synes jeg.

Lige til underkanten. Af bogstaverne. Du kan i øvrigt selv indstille, hvor meget vand, der skal i en “standard” kop samt hvor stærk, den skal være.

Du skal ydermere vide, at såfremt jeg jobber hjemmefra, så går jeg gerne til maskinen i pendulfart – der findes en autosluk funktion, som vist træder ind efter en kvart time, og jeg vil gerne tilstå, at der godt kan gå et par timer, hvor maksinen ikke når at slukke. Ægte kaffetosser vil mene, at man både skal bruge kildevand og selv kværne sine bønner. Det kan de have ret i, men dertil er jeg – eller min tålmodighed – ikke kommet. Endnu. Til gengæld kværner maskinen selv.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med SIEMENS, og du kan læse mere om maskinen her

My Pleasure kværner bønner her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk