Home Tech (ELECTRO)LUX life…?

(ELECTRO)LUX life…?

by Nicolai Klingenberg

Egentlig havde jeg ikke i sinde at lave denne historie, men forholdene ændrede sig. Og tankerne. Jeg har ingen vanskeligheder ved at lave kommercielle samarbejdsaftaler, men de skal give mening. Først sagde jeg pænt nej tak, men så blev det alligvel til et ja…

Lys over land. Eller gulv...

Lys over land. Eller gulv…

Prøv at tænke på de 10 mest kedelige at bruge penge på. Er du ved at være der? Godt. I så fald vil jeg gætte på, at en støvsuger nemt kunne være at finde på din liste. Nuvel. Et sådant apparat holder hjemmet rent, men det er ikke noget, der kan få mig helt op at ringe. Overhovedet. Faktisk fik jeg handlet en støvsuger for nogle måneder siden, da den gamle var i udu. Den jeg købte er nu flyttet i sommerhuset, fordi det apparat, som skrivelsen her handler om, overgik nemlig den støvsuger, jeg købte.

Der er den. Til højre altså.

Der er den – den nye støvsuger. Til højre altså.

All right. Det blev til en længere forklaring, men jeg kan nu berette, at gulvet i hjemmet er renere, end det har været længe. Er det fordi den nye Electrolux støvsuger er 1000 gange bedre end den gamle? Nok ikke 1000 gange, men angiveligt bedre. Det skal dog siges, at apparatet er både pose- og ledningsløst og særligt sidstnævnte gør, at det er langt nemmere at gribe apparaturet og støvsuge løs. Førhen var det noget med at hive en monstrum frem fra et skab, skifte stikkontakt under vejs og dernæst pakke hele molevitten væk igen. Det ER nemmere at tage fat i maskinen, drøne den rundt på gulvet og sætte den retur i opladeren.

In action

In action

Men er den kraftig nok? Absolut. Der er ikke noget, den har fobigået på sin færd, og du kan ydermere kontrollere dit arbejde (eller din bedre halvdels), da der er indbygget lys i “snuden”. Den nye Electrolux sag er lanceret under sloganet “Unleash The Power”, og man har bedt designdepartementet om at gøre den mere maskulin og fiks – det har de fint formået, og støvsugeren kan da også stå lodret og fremme i sin lader, men jeg erkender blankt, at jeg ikke lader den indgå, som en del af indretningen. Den står bag døren – til gengæld er den altid opladt og lige til at finde frem.

Man må gerne se pigeting an... "Arj det var strengt sagt - mænd skal da også støvsuge!" All right.

Man må gerne se pigeting an… “Arj det var strengt sagt – mænd skal da også støvsuge!” All right.

Ved du afslutningvis høre noget morsomt? Sidst vi havde en håndfuld venner på besøg, og der var blevet hældt lidt flot og godt i glassene, så blev det faktisk udtalt, at den støvsuger var noget, indtil flere i selskabet virkelig godt kunne tænke sig at have i eget hjem. “Ja, så har vi nået den alder, hvor det er en ny, ledningsfri støvsuger, vi drømmer om…”, lød det. Det blev ikke mindre morsomt, da det blev foreslået, at støvsugeren kunne vægmonteres ved siden af fjernsynet, men det er anden historie… Hvis du holder af at støvsuge, så skal du vide, at du kan køre omtrent en time med en UltraPower som den, du har set på billederne. Det er absolut rigeligt, skulle jeg mene. Dernæst sætter du blot apparatet retur i laderen.

I laderen

I laderen. Og faktisk ikke gemt væk.

Historien er præsenteret i samarbejde med Electrolux – og du kan sjovt nok læse mere om UltraPower maskinerne her

My Pleasure blæser og suger her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk