Home Rejser Socialrealistiske observationer fra Fisketorvet

Socialrealistiske observationer fra Fisketorvet

by Nicolai Klingenberg

Jeg tilstår, at jeg som sådan ikke er udpræget begejstret for Fisketorvet, men jeg er til gengæld ganske tosset med de observationer, jeg gør mig, når jeg havner derude. Anledningen til mine besøg er dog stort set altid afhentning af pakkepost, og jeg har fået for vane at notere mig lidt observationer, når jeg er på “Fiskeren”. Du får et par stykker fra arkivet her – og en fra i dag…

 

Det er sommer, det er sol, og det Fisketorvet. Endda med Tex Mex for neden...

Det er sommer, det er sol, og det Fisketorvet. Endda med Tex Mex for neden…

Den 16. september 2015:
Statusrapport fra Fisketorvet. I forbindelse med afhentning af en pakke har jeg erfaret, at Adidas-buksen med stribe er svært populær. Jeg har også set en mor filme sin omtrent to-årige datter i isbutikken YoYo Berry – de var de eneste i butikken. Spisestedet Steff’s Place netop har serveret to gange burger tallerken med pommes til et +50 årigt par. Hunkemøller har selvsiddende strømper til omtrent 119 kroner (på display i vinduet). Jeg har forsøgt at blende ind ved at købe en fransk hotdog til en ti-krone. Det gik ikke så godt. Hatten af for alle der jobber herude.

Den 21. marts 2016:
Jeg har netop hentet en pakke på Fisketorvet. Til venstre for udlevering stod en dværgedame. Hun pakkede nøjsommeligt legetøj ud til missen, tog billeder af det, smilede sødt til hilsenen, der var med i pakken og blev rørt, da hun erfarede, at der også var smagsprøver med til missen i kassen. Jeg blev glad på hendes vegne – det var en god dag.

Den 17. maj 2016:
Kan rapportere fulde huse og kø i Dalle Valles aftenbuffet til 119 kroner. All you can eat, du ved. Ellers kan du få repareret din mobilos i en lille hjørnebutik, chille i Yo Yo Berry (en lækker isbutik), lege i det skofri legeland eller snuppe en kop gratis vand i drikkefontænen og nyde denne ved Baressos borde. Alt godt fra Fisketorvet. Og så alligevel ikke. Pakkeposten er dog afhentet uden de store problemer.fisketorvet-copenhagen-mall-2

Den 29. september 2016:
Retur fra Fisketorvet. Der var få folk i centret, men jeg blev ikke snydt for herlige observationer. En kvinde havde siddet så længe i et af hvilemiljøerne, at hun næsten var smeltet ud i stolen. Hendes ben havde ydermere spredt sig i en sådan grad, at der kun var en hudfarvet nylonstrømpe mellem hende og eventuelle bejlere. Frisk type.
Herefter gik turen på herre-wc, hvor jeg skulle lade vandet. Da jeg vaskede hænder, var min nabo i fuld sving med at pudse næse direkte i håndvasken. Det blev til fire-fem flotte blæs for fuld Rebecca, og så var snudeskaftet så godt som nyt.
Herefter? Et smut i Føtex. Her skulle der handles et elektrisk husholdningsapparat. Det blev fundet – og i køen havde jeg selskab af en goth-kvinde med overordentlige høje støvler, som var udformet med læder og talrige metalbeslag. Jeg kunne se, at hun skulle handle et elektronisk vaterpas, som jeg håber, hun blev tilfreds med.
Man skulle tro, at festlighederne stopper her, men nej. På lørdag går det løs igen med åbningsfest. Jeg er desværre forhindret, men du skal være velkommen.

Missede du den? Det beklager jeg...

Missede du den? Det beklager jeg…

Den 3. januar 2017:
Fisketorvet er i dag flot besøgt. Angiveligt grundet udsalg. Jeg skulle hente en pakke, men dette var ikke muligt, selvom jeg både deler efternavn og adresse med modtageren og havde en fotograferet fuldmagt. Nuvel.
I stedet erfarede jeg, at tatoveringer bag øret på kvinder med piercings i ansigtet og store mængder påsat hår er flot repræsenteret herude.
Jeg så også par som spiste på ‘restaurant’ – de sad ved siden af hinanden. Uden at tale sammen, men de var gode til at stirre tomt ud i luften.
Slutteligt kan jeg berette, at det er særdeles svært at afsætte gratis scrub-prøver, selvom den nøje uddannede hudspecialist lover, at der er ægte diamantstøv i.
Nu tager jeg hjem.

Du kan tage både rulletrappe og elevator til Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.