Home Tech OnePlus 3T – en mobil til det hele, der koster det halve

OnePlus 3T – en mobil til det hele, der koster det halve

by Nicolai Klingenberg

Der sker ting og sager på markedet for mobiltelefoner – senest har 3 lavet en særlig deal OnePlus, som er en mobilproducent. Dermed kan man nu erhverve sig den nye OnePlus 3T hos 3 – som det eneste sted i Danmark. Jeg har set nærmere på apparatet.

Vi begynder med et fotografi af telefonen.

Oprindeligt var OnePlus telefonerne kun en sag, man kunne få fingre i, hvis man havde fået en invitation til at købe apparatet. Det faktum gjorde, at telefonen fik flot opmærksomhed – men det gjorde også, at invitationerne og dermed retten til at købe telefonerne blev solgt til tosset høje priser på “det grå marked”. Det var førhen – nu er strategien lagt om, selvom det – for tiden – altså kun er muligt at handle telefonen hos én udbyder i Danmark. 

Sådan ser den ud i brug og med cover

Der er tale om en Android telefon, og måtte du have hang til at rumstere med to telefonnumre – og simkort – kan du glæde dig over, at der er plads til dem begge i en OnePlus 3T.  Du får lige en video.

Hvis du er en flittig bruger af din telefon, så vil du nok vide, at det der med batteritiden kan være en udfordring, men i fald du måtte ryge på en OnePlus 3T, kan du glæde dig over, at der medfølger en lyn-turbolader, som giver dig “batteri til halv dag på 30 minutter”. Det er bredt formuleret, men jeg kan garantere dig, at der er smæk på opladningshastigheden.

Lynladning – uden torden.

Når vi nu er ved udfordringer, så bør du vide, at telefonen kommer uden headset/høretelefoner. Det gør ikke den store forskel for mit vedkommende – i bilen bruger jeg lyd via bluetooth til vognens højtalere, og når jeg cykler, har jeg altid mine ører fri, så jeg kan høre, hvad der sker omkring mig. Ligger du inde med et headset, som passer til et  3,5 mm jackstik, så er du all good to go. And listen.

Testskud 1 – kameraet på arbejde i automode

Hvis du måtte være lidt stram i budgettet – eller hvis du generelt ikke er tilhænger af at bruge store summer på din mobiltelefon – kan du forvente godt nyt. Rigtig godt endda. Prisen afhænger af lagerplads, men også afdragsordning – eller om du køber OnePlus 3T i et hug. Du kan dags dato få den store udgave med 128 gigabyte plads til 3.210 kroner – dermed er vi i den lave ende, og jeg vil æde min gamle oplader på, at du ingenlunde vil tænke discount, når du får kommunikationsapparatet mellem hænderne. 

Testskud 2 – kameraet på arbejde i automode

Et par smarte features? Hvis du “tegner” et V med fingere på den slukkede skærm, så tænder lommelygten. Tegner du et O på den skullede skærm, så tænder kameraet. Derudover kan du nemt skifte mellem tre tilstande på telefonenes øverste venstreknap.

Den røde tråd vender jeg tilbage til ganske fluks

Kameraet har to linser – det store med 16 MP samt et “selfiekamera”. Det er det store kamera, der er det mest interessante, og selvom kameraet ikke kan det samme som de dyre modeller, så er det muligt at operere med nogle manuelle indstillinger såsom hvidbalance og lukkertid. Til prisen er der absolut ikke noget at udsætte på de funktioner eller kameraets kunnen.

Pressefoto uden dikkedarer

 Jeg så en skrivelse, hvor en anmelder beskrev designet som kedeligt. Det har jeg egentlig ikke nogen holdning til. I min bog ligner de fleste smartphones – i brede termer – hinanden, og jeg har ikke noget behov for at skulle skille mig ud via min telefons design. Hvis apparatet fungerer og lever op til mine forventninger, så er designet i den grad underordnet for mit vedkommende. Jeg tilstår dog, at jeg er svært tilfreds med det bambus-lignende cover, som er mokket på testtelefonen – og så er det faktisk befriende at se en opladerledning, der ikke er hvid.

Hvorfor tage toget, når du kan pakke mobilen ind i…bambus.

Uanset hvad, skal du dog vide, at det kun er 3, der sælger telefonen i Danmark, og du kan læse mere om telefonen hos 3 her

Testskud 3 – kameraet på arbejde i automode

Således kom vi til vejs ende. Hvis du vil vide mere, mener jeg, det er muligt at se med hænderne i teleoperatørens fysiske forretninger.

 Send en fax til My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk