Home Ure Fem limiterede Longines Flagship Heritage af 18 karat guld er på vej under hammeren

Fem limiterede Longines Flagship Heritage af 18 karat guld er på vej under hammeren

by Nicolai Klingenberg

Inden du kommer for godt i gang med drømmeriet, skal du vide, at der faktisk kun er tre ure, der kan bydes på. Det ene har Longines’ museum nemlig selv købt – og det sidste tilhører Kate Winslet. Alle fem eksemplarer går under betegnelsen Longines Flagship Heritage – og er af 18 karat guld.

Skitse og realitet

Men hvad i al verden er det for noget med Kate Winslet? Og er det et dameur. For at svare på det sidste først, så nej. Og anledningen til, at man har trukket Kate ind i et samarbejde, skal ses i velgørenhed. Kate Winslet rumsterer nemlig med et flot velgørenhedsarbejde via hendes egen organisation, The Golden Hat Foundation.

Kate

Organisationen arbejder for, at folk med autisme skal opfattes anerledes, og det formål kan du således støtte ved at byde på et af de tre ure, som ryger under hammeren om 10 dages tid. Buddene? De begynder ved 166.000 kroner eller 25.000 amerikanske dollars.

Sættet

Til gengæld får du så et oprigtigt limiteret ur, som samtidig støtter et godt formål. Dyrt? Absolut. Men det er nu også en flot, lav produktion, som støtter et godt formål. Referencen? Den hedder L4.311.6.76.2.

Uret? Det er som nævnt af 18 karat guld. Det drives af et mekanisk urværk med automatisk optræk, diameteren er 35 millimeter, uret har en gang-reserve på 42 timer, og værket svinger 28.800 gange i timen.

Bagside med Kate autograf og karakteristisk Flagship detalje

Uret spændes på dit håndled med en læderrem med dertilhørende spænde. Er du allerede nysgerrig og klar på at byde, så finder du online-auktionen her

My Pleasure findes også her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk