Home Ekvipering Breaking News: Jeppe Dencker & co. viderfører Dahlman

Breaking News: Jeppe Dencker & co. viderfører Dahlman

by Nicolai Klingenberg

Omend jeg har vist det en stund, så skal det her handle om breaking – og very good – news. Jeppe Dencker, som har været et flittigt, venligt optrædende væsen på My Pleasure gennem flere år, er nu på vej til at åbne dørene påny. Det gør han under navnet Dahlman og i øvrigt sammen med forretningspartnerne Tove Christensen og Mikkel Lyshøj.

Holdet til højre og den tidligere ejerduo i blåt

Hvis du erindrer, at have hørt navnet Dahlman før, så er der en god chance for, at du er alt andet end galt på den, for Dahlman blev en realitet for over 200 år siden, hvor Dahlman var et sadelmageri, fortæller Tove Christensen:

– En sadelmager laver meget andet end sadler, og der ligger mange spændende designs i Dahlmans arkiver, som vi glæder os til at præsentere. Det begyndte i 1807 med rideudstyr til kongehuset og adelen, men I 1940’erne udvidede man også sortimentet med bælter og tasker og begyndte at samarbejde med arkitekter som Børge Mogensen…

Læder-trioen er rykket ind i et flot sæt historiske lokaler, som har fået sig en overordentlig flot – og respektfuld – opdatering. Dermed rummer lokalerne nu både et levende værksted, butik og produktionslokale, og da jeg var forbi i dag, hørmede det hele allerede af historie, kvalitet og feel-good.

Der rumsteres…

Jeppe Dencker er uddyber:

”Idéen er at skabe et hus, hvor kvalitet og det gode håndværk er omdrejningspunktet – selvfølgelig med udgangspunkt i vores bælter, punge og tasker, men på sigt også inden for andre produktkategorier, der passer ind i vores univers”

… og sys.

Dahlman genåbner fredag d. 10. november i Fortunstræde nummer 5, 1065 København K.

My Pleasure & Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk