Home Pindemadder Teaser: Fògher grillen kommer til landet – italiensk for feinschmeckere

Teaser: Fògher grillen kommer til landet – italiensk for feinschmeckere

by Nicolai Klingenberg

På sådan en drønflot fredag skal vi omkring en glohed nyhed fra Italien. Her finder vi nemlig firmaet Fògher, som gør sig i luksuriøse grill til dig, der måtte have hang til flot design og høj kvalitet. Jaså? Nemlig. Og hvor ved jeg så det fra? Jamen jeg har mødt den danske importør, som fremviste sagerne – og som gør sig klar til at rulle løjerne ud i Norden…

Så kom efteråret! Det skal fejres – med en ny grill for eksempel…

Jeg kan dog endnu ikke prale af at have nydt noget, der er tilberedt på en Fògher, men det er jeg nu ganske sikker på, at jeg får lejlighed til. Derfor skal du blot se denne skrivelse som et vink med grilltang, såfremt du måtte have mod på at erhverve dig en ny grill til hjemmet – eller til din specialforretning, hvis du driver en sådan og er på jagt efter en flot vare til dit sortiment.

Let til bens..

Jeg sætter dig gerne i kontakt med Jonas, som står bag Fògher i Danmark (og Norden) – send mig mail på nk@my-pleasure.dk, og så er vi i sving.

De specifikationsnysgerrige vil glæde sig over, at der er tale om flader af 1,6 mm rustfrit stål (304), som er forarbejdet med en nydelig og slidstærk sort-antrasitgrå aluminium coating, og sortimentet vil tælle både gas-grill (tre størrelser), kul/brikette-grill (to størrelser) samt røgeovne (rygeovne) i to størrelser.

Skal du være føst med en Fògher? Alle tiders – du skriver bare!

Vil du vide lidt mere om Fògher først, så kan du besøge dem her

Facebook & My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk