Home Tech HTC U11 – en smartphone med et af klodens bedste kameraer

HTC U11 – en smartphone med et af klodens bedste kameraer

by Nicolai Klingenberg

I løbet af de sidste par uger, har jeg haft en ny sag mellem hænderne. Det handler om den nye HTC U11 smartphone, som er det seneste, brugervenlige og fikse svar på en HTC-mobil, som placerer sig i den øvrigt ende af design- og funktionsbarometeret. Her skal du se lidt fotos fra apparatet, men også læse et interview… Jeg teaser desuden for et konkurrence.

*Test*

Jeg vil mene, at vi tidligere har set mere til HTC, end vi har på det seneste. Men så begyndte teknik-producenten pludselig a at røre på sig, da de sendte HTC U11 på gaden. Jeg skal ikke trætte dig med specifikationerne, men vil du vide mere, kan du læse meget mere her

Den teknik skal jeg ikke rode al verden med. Det kan HTC selv…

Til gengæld skal du vide, at kameraet vel nok hører til et af de mest lysstærke, jeg har rumsteret med til dato. Og sætter du pro-funktionen til, så kan du forvente at justere og rumstere med væsentlige ellementer som blænde og lukketid. Først virkede makrofunktionen lidt træg, men alt handler om tilvænning, og når du først har lært funktion at kende, så glider det hele aldeles glimrende.

Uredigeret.

Jeg var ydermere nysgerrig på at høre, hvad HTC-folkene selv havde at sige til den seneste tid samt deres seneste nyhed, hvorfor jeg fik Lars Toft fra HTC i tale.

Lars Toft himself

Lars – du er HTCs mand i Danmark. Hvor har I været på det seneste?
–  Vi har skam været her hele tiden, men målgruppen, vi henvender os til, er knap så bred, som den har været tidligere. For de som ikke kender os, så designer og producerer vi high-end forbrugerelektronik under eget brand, men også til vores samarbejdspartnere Google og Under Armour. Vi er valget for den selektive og kvalitetsbevidste, hvor det ikke kun handler om at have funktionalitet og ydeevne i højsædet, men også brugervenlighed.

Men nu er I tilbage for fuld udblæsning med HTC U11. Hvad er det for en sag?
– HTC U11 er det sidste nye innovative skud på stammen, som byder på det bedste, man kan forvente sig af en smartphone i 2017. Og mere til.

Apparatet har fået en flot modtagelse – hvad vil du personligt fremhæve ved U11?
– Udover, at det er en flot telefon, og at den har et af de bedste mobilkameraer på markedet lige nu, så byder HTC U11 på en mere intuitive måde at interagere på. Udover at kunne betjene telefonen på den trykfølsomme skærm, som vi kender det fra andre telefoner i dag, så kan telefonen betjenes på forskellig vis ved at klemme på den.  

Aldeles nydelige bagside. Husk at tørre den af fra tid til anden.

Hvad får man, når man køber HTC-brandet, som man ikke får hos andre Android-aktører?
– Brugervenligheden har altid været i højsædet for HTC, længe før Android var det. Vores telefoner, var de første, du kunne sætte på lydløs ved at vende telefonen på ryggen, når den ringede. Fornemmede telefonen, at den lå i en lomme eller tasken, ringede den højere, så du var sikker på at høre den. Det er blot nogle af vores innovationer, hvor brugervenligheden var i fokus. At kunne betjene telefonen på forskellig vis ved blot at klemme på den – mener vi – er næste skridt. 

Og hvordan ser det ud med HTCs fremtidsplaner?
– HTC U11 er blot det sidste skud på stammen, men der er meget mere i vente på Smartphone fronten. Vi har store forventninger til kunstig intelligens og virtual reality, hvor vi allerde har fået et solidt fodfæste på området. På den lidt længere bane ser vi sammen med vores samarbejdspartnere på de muligheder, der ligger i 5G teknologien…

Er det ikke…? Jo. Baglygten fra en BMW Z1, som er foreviget med kameraet

Slutteligt – hvad vil du sige til dem, der endnu ikke har prøvet lykken med en android telefon?
– Android platformen har utroligt meget at byde på, men det skal ikke være afgørende for valget af smartphone. De fleste danskere har meget basale behov, og brugen af de mange funktioner, apps og services er begrænset. Eftersom vores behov er dækket ind af de fleste produkter, som findes i markedet i dag, så vil jeg anbefale at finde en smartphone, som hardware-mæssigt er tiltalende – og hvor brugervenligheden er i højsædet. Valget kunne her – sjovt nok efter min mening – være HTC U11.

Der var også noget med en konkurrence? Det kan du tro. Den sag vender jeg tilbage til ganske snarligt. Historien er præsenteret i samarbejde med HTC U11.

Klem dig over til My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk